Entry tak berapa best. Tapi mmg tak best

Assalamualaikum bloggers.

Nama saya Aida. Awak? Entah ingat ke lagi dengan aku ni. Haha. Kan? Dah semester 2. Lagi banyak sem aku kena tempuh sebelum disahkan dapat lesen nak cucuk orang. Sem ni interesting. Dah start boleh bagi ubat kat patient, bagi injection. Well. Aku memang berangan angan nak cucuk orang masa kecik dulu. Sekarang, macam malas pulak. -.- Annoyingnyaaa.

Kat sini, hidup jauh dengan family. Jauh sangat. Yang ada hanya lah nota nota lecturer. Lecturer. Kelas. Argh. Actually, tak lah seboring tu.

Dengan adik dekat kampung. :)


Next entry, aku buat yang terbaik. Insyaallah. Sekarang, nak lepaskan geram je kat blog ni.

Thanks bloggers. :)



Iloveyou :)

1 budak cute:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)