Manik-Manik Air

assalamualaikum

aku nak ucapkan terima kasih pada orang yang sudi doakan aku tuk hadapi PMR nanti..kepada huda, hanie, husna, sarah, bibiecici, azim, kak cha and banyak lagi lah..secara langsung atau tidak , okeh..aku sayang gila-gila kat orang yang sudi doakan aku. terima kasih daun keladi .

aku dah dapat result exam trial ari tu..alhamdulillah lulus semuanya . tapi tak stret a je . aku rase macam sedih sangat sebab cikgu miji kata yang cikgu harap sangat aida dapat stret a . aku dah kecewakan semua cikgu2 and family aku . lepas tu kena lah buat sesi soal jawab ngan cikgu apa silapnya . aku banyak diam je la sebab aku tak tau nak jawab apa .

aku rase malas nak bagitau kat family aku pasal result tu sebab aku penah janji yang aku akan dapat stret a. aku nak tunjuk kat semua saudara aku yang aku pun boleh berjaya sebab ade yang pandang rendah kat aku sebab aku ni cume menumpang kasih ngan atuk and tokwan aku.

hari tu aku terpaksa pekak kan telinga dengar dorang ejek2 aku. masa tu memang aku tengah hot and spicy dah la . aku faham tapi tak payah la nak rendah2 kan aku. tak payah la nak kata aku ni tak mampu nak berjaya macam anak2 sedara dya yang lain tu . aku tau lah . kalau dulu, masa aku kecik2 selalu je jadi mangsa gurauan dorang. tapi sekarang tak dah . kalau aku melawan nanti dorang fikir aku ni jahat, kurang ajar pulak kan . sabau je la .

aku dah aturkan jadual waktu kt rumah . kalau dulu aku curi2 on9 tapi sekarang tak dah. so aku nak kurangkan sikit online fesbuk and blog ni . aku nak banyak kan ulangkaji subjek yang aku lemah . sekarang kan bulan puasa jadi aku nak luangkan masa kat rumah je la. PMR lagi berapa ari je lagi . jam pulak laju berjalan . semakin ari semakin susah hati . hadoi...............

''cikgu, maafkan saya cikgu, saya salah..saya ta dengar kata2 cikgu''


''kawan2, maafkan aida, terima kasih sebab selalu support aida..''


''atok, tokwan, maafkan nurul ya . lepas ni nurul nak belaja sungguh2..dah tak nak lagi gaduh2 ngan adik..dah ta mau lagi rebut2 nak tengok tv..dah ta nak lagi online lame2..nanti kalau nurul dah berjaya nurul nak bahagiakan atok n tokwan..terima kasih tokwan n atok..''


seriusly aku tulis entry ni sampai nangis2 . mata dah merah2 . manik-manik air berguguran..aku kunci pintu bilik sebab tak nak orang nampak. aku cuma manusia biasa . aku sayang sangat2 kt kwan2 aku, family aku n cikgu2 aku..

''aku jugak sayang korang''

..................................

salam...:)


Iloveyou :)

5 budak cute:

NynaMysarah said...

aida!!
congratz!
xpe la..ushe la lgi k?

Nurul Aida Safina said...

'okok'..hehe..
sarah..rindu sarah...aida on9 sarah of9..:(

huϟna™ said...

slmat mju jaya!
study smart ya!
jgn sdeh2 taw!
hee..
bykkn doa n solt hajat!
haha..cam ustazahh laq husna ny..
hee..

Nurul Allyhin said...

moga brjya..
doa akk sntiasa dengan adk

Nurul Aida Safina said...

sob3..T_T..terharu nih..tme kasih seemuuaa..
aida sayang korang..muaah..:)