nak main bunga api..

assalamualaikum semua..

Dah lame aku ta update kan..(lame la kot)hehe..sebenarnye aku belom sihat sepenuhnya lagi..maseh berdegil nak online..enth la bila demam aku nie nak baik..pergi skola terpaksa la pnjat tangga tuh..ubat pulak aku mlas nak telan..klu disuruh makan ubt mula la wt alasan....aku rase sakit ni best lah..sebab aku ske kalau orang amik berat sal aku..heee




Heheh..sebenarnya aku saje jek nak upload gamba nih..lawa ta??lawa kan?kan??angguk cepatt!!..hek3..gamba nih ade kt fesbuk aku..aku wt khas untuk dorg yaw..hehe..aku ta pena jumpe dorg kecuali iena mahyus tuh..iena mahyus tuh kawan baek aku dulu..skrg ta rapat sangat da sebab laen skola..dorang sume chomel2 an?hahahak..

Akak liza dye kawan fesbuk aku..skrg ta rapat sngt da sebab dye da blek hostel..kalau dulu selalu sangat..best lah kwan ngn dye sbb dye baik tau2..cun lak tuh..hehe

Myka sorry act aida sesaje jek tuka name myka..sweet kn mya??hahaha...pish!! gud luck ya myka!!

To mya, akak mntak maaf kayh..sbb act akak ta makan pon ubt tu sebab ari tu akak puasa lah..akak terpksa tipu adk..haha....terima kasih sngt2..kt sarah pon same gak..terima kasih daun keladi..lpas ni aida nak rindu sarah habis-habisan..waaaa..

Abg ajim, terima kasih banyk2 sangat sbb tlong tgok2 kan adk nie..adk sedar adk memang degil..kan?kan?sila angguk2..hek3..kalau adk degil lagi abg marah la..adk memang ske abg mara adk..hahahaha..terima kasih jgak kt kak cha..korang la kawan aida yg pling besh..ape2 pn adk nak ucapkn tengkiu kt korang..

Puasa taun nie best sangat kan?kan??awal blan puasa pon dah ade org yg maen bnga api n mercun..aku dilanda kejelezan yang melampau..aku join tgok jek lah dorang maen..aku teringat mase aku tecik2 dulu..bkan maen lagi aku maen segala bnda tuh..meriam jek yg aku ta berani..klu ye pon aku tgok jek la..huahau...

Sepanjang bulan puasa ni..semua makanan feveret aku tersedia..semua hobi aku terisi..haha..hobi aku skrg ialah tido..besh pe..dpt merehatkan minda yg tengah kacau bilau..masa ni jugak la aku nak bce buku2 novel aku tuh..da berhabuk da aku tgok...sebab aku busy..memandangkan aku ta shat so aku ngadap jek la novel tuh..klu ade bab2 menangis tuh msty terrrkeluar lak air mata nih..heheh

Aku ta saba nak raye sebab kalau raye bole dapat duit raye..waa..akuh tiap2 taun dapat duit raye..pg2 ag dah pegi kutip duit raye ngn kengkawan sume..sah sah la aku nie budak2 lagi an..hee..n klau raye sume sedara2 aku yang dok jauh2 tuh sume balek kampung..best lah..sebabnye bole la maen bunga api same2 ngan sedara yg sebaya ngan aku walaupon aku da besa gedabak cm nih....huaaaa...

Okeh, itu sahaja utk kali nie..aku ta bole nak online lame2..aku ta dpt nak blogwalking sangat sebab aku blom sembuh lagi..

sekian..=)

p/s: laen mcm tol en3 aku kali nih...ayat mcm budak tadika jek an..hee..pish!!


Iloveyou :)

4 budak cute:

myka zyra said...

kamu.. ni... kan...! =.="

Nurul Aida Shafiena said...

hahahaha...
aduh...nak marah ke??

amy mya said...

sekarang saya amat memarahi anda .

Nurul Aida Shafiena said...

owh tidak, mya...lpas nie da tobat da..hek3..