story tentang NYNAMYSARAH DAN AMY MYA

assalamualaikum..

yuhuu..haha..dri aku buang mase dok termenung sorg2 baek aku update blog aku nie kan?? bila da pepagi buta baru aku tergerak ati nak update blog aku nieh.. jadi burung antu da..(:
okeh..aida nak cte sal 2 orang budak yang super cute plus baek aty plus friendly nieh iaitu mya dannn sarah.. dorg nie form 2.. mude dari aku..hee..kitorang kenal melalui fesbuk and blog jek.. blog dorg lawa2 lak tuh..hehe..thanx sngt2 kat awak dan awak nie sebab jadi kawan aida nie oke.. thanx jugak kt mya n sarah bb wt en3 sal aida..hehe..mera2 muka dha..haha..

 Amanina Maisarah
masa tu aida nga blogwalking kott..pastu singgah la kt blog sarah nie.. dann dye pon blas lah kunjungan aku tu.. aku rajin lak nak komen2 en3 dye tuh ..1st tyme yg aku komen ialah..''hey..saya juga ska bce yezz!...''ta caye??cbe check balek kt en3 sarah yg lame2 tuh.. hehe..pastu teruss ke fesbuk..lpas tuh terus jek rapat kot..aku sangat2 rajin nak tlis2 kt wall dye tuh.. n dye pon same la..sbenarnye ta ingat sangat..hehe.. aku suka sngt dye sebut pkataan ''okok'' tuh kt blog dye..hee..aku pena tanye dye cm nie ''sarah, asal kite ta kenal2 awal2 lagik ek??haha..ingt ta?ingt ta?? bg aku sarah nie seorang yg sngt2 caring n friendly..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Amila Fadlina
sebenarnye aida knal mya nie melalui sorg mamat nieh..aku slalu jugak usha2 dye kt fesbuk.. dann sejak tu lah aku tertarik nak add dye nieh.. dye pon dgn berbesar hati apprve jek la..hehe..lpas beberapa hari aku pon post lah something kt wall dye yg berbunyi cm nie ''hye..how are u??''..haha... siyes aku tersenyum2 bace ape yg kitorg borak dulu..mya ,cbe adk tgok blek..haha.. aku ngn dye mmg slalu chat kt fesbuk tuh.. dye nie seorang yang penyayang taw2..tang mane yg pnyayangnye tu pon aku ta tau..tapi aku dpt rase la..heheh.. n dye jugak seorang yang jujo.. bg aku dye nie kawan yang baek..


okeh terima kasih daun keladi ya sygss...arap kite berkekalan sampai bile2..
sory bb curik gambor...hee.
jujo..aida selesa sngt2 kawan dgn sarah n mya..
walaupon jauh dimata tapppii dekat dihati..:)
saya sayang anda atau ta??hanye tuhan sahaja yang tau...=)

byebye..
salam..

p/s caye atau ta aku wt en3 nie 4 jam tw2..bnyk bnda nak kne ingt n carik..haha...:)

Iloveyou :)

4 budak cute:

NynaMysarah said...

OMG!!
haaa~ sggop bercengang mte just wut en3 niyh!
haha,,thx so much syggsss!
haha,,
terharu beb~
and btw miss u!

Nurul Aida Shafiena said...

sarah...aida wt en3 nieh smpai subuh..huaa..
tengkiu sygss..
aida pon same nieh..
i miss u so much lah dear..:)

amy mya said...

echeh!
usha usha dy tuh ,sape ?
mya or ? !hahahah
;D

thanks kaka , ily:)

Nurul Aida Shafiena said...

hahaha,,, mamat tu ,,,asenyee akak ta ya bgtau kott..hee...ilyt lah..:)