Anak Yatimkah aku??

assalamualaikum

esok da start cuti raye kan??dua minggu lak tuh . membuatkan aku bertambah risau lagik ade la.. klu tolak ngan raye,gosip, lepak, makan, minum  n on9..tinggal 2 minggu jek la lagik..atau pon kurang dari tu.. susa aty beb.. setau aku baru jek smlm aku msok form 1.. huaa..sekarang dahh form 3.. semakin banyak godaan yang aku kne hadapi.. mse nie jugak la aku nak enjoy n bla bla..SARAH.. aida ta on9  dua minggu..katenye amanah dri NYNAMYSARAH..insyaallah..klu aida on9 sila memarahi saya ya..hehe..

orang semua sibok2 wt persiapan raye..ta saba2 dah nak raye.. lagu raye berkumandang sane sini ta kire tempat.. kuih raye pon dah tersedia.. baju raye pon da siap tergantung dalam almari.. dalam aty kate nak kutip duit aye banyak2, nak beli itu dan ini..nak simpan dlm bank ape jek lah.. plan nak join kengkawan beraye la..huaaa

korang ade pasan ta aku nie cm orang ta amik xm jek an..??aku mengaku la..tapi aku ta lupe semua tuh.. bila di pk2 kan balek.. klu aku ta usaha cm ne nak b'jaya an.. lepas tuh baru aku bergegas nak amik semua buku2 aku tuh.. aku ade la wat latihan math .. lepas aku wat tuh aku kira balek bape aku btol n klu salah aku tgok la balek ape salahnye.. dlm aty aku kate '' knape mase nk PMR aku ta cm nieh ea?'' hahaha.. sebelum ni aku memang mls nak ulgkaji subjek math tuh.. sebab memeningkan kepla otak jek.. klu aku tros cm tuh smpi bila aku ta bole kn??hah..pandai jek aku cakap.. tapi aku ta amalkan..

aku sedih bercampur gembira ..taw sebab ape?? sebab aku rindu kn seseorang.. seseorang yang melahirkan aku.. n seseorang yang bergelar ayah.. aku arap dye dtg raye nie.. siyes la aku da lame ta jmpe dorg.. terutama ngn ayah aku..da bertaun-taun ta jumpe..klu korang msty ta bole nak berjauhan ngan famili korang kan? korang bernaseb baek sngt2.. korang patot bersyukur bb ibu ayah korang mseh ade di sisi korang.. dorang la yg jage korang sejak kecik an.. tapi aku selalu anggap atuk aku tuh la ibu aku.. sbb dye la yg jage aku sejak kecik.. dosa aku kt atuk aku tuh msty ta t'kira bnyaknye.. aku sayang dye sngt2.. sayang dya sampai bila2..

panjang tol entrie aku nie kan??nty korang pon mlas nak bace..haha.. bia la aku nak luahkan semuanyaa.. td kat skola aku sempat mintak maaf kt cikgu2 n kengkawan sume.. haha..gila mintak maaf smbil gelak2..haha.. aku ikhlas memaafkan dorg sume bb dorg la pyokong setia aku.. aku ta lpe lah jase2 dorg..hee.. terima kasih daun keladi.. tengkiu sngt2 laa..hoho..aku dapat wet aye..haha.. bnyak jugak la.. anak yatim kah aku??.hmm..orang laen sibok jeles ngn aku bb aku dpt wet aye..haha.. paragahan aku nieh..

aku nak mintak maaf kt kawan2 yg kt fesbuk tuh kayh.. aku bukan sombong cme ta bole nak tego orang sngt.. nty aku tambah ketagih lak ngn bnda alah tuh.. dulu kite kawan baek kn?kn? smpai  mleret2 komen tu..skrg da kurang skit da kn?.. bb klu aku on9 msty ta lyn sngt fesbuk n blog aku nieh bb aku kne merayau kt laman2 web yg berkenaan bb nak study..haha..rajin tol aku nieh kan??study on9..best la jugak.. handphone pon aku da ta amik peduli da.. aku jarang da dpt pgang hp aku tuh bb kdg2 aku lupee kt mane aku buang hp aku tuh..hee

okeh la..da tepat kol 2.30 pg daa.. sampai di sini sahaja coretan pmilik blog sweet like lolipop nie yek..
terima kasih daun keladi
byebye..
salam..:)


Iloveyou :)

7 budak cute:

NynaMysarah said...

alwayss berdoa!
jgan lupe solat!
:D:D:D
buat baik2 bff!
ILY!:)

Fna SSB said...

gud luck sis. :)
slamat ary raya maaf zahi && batin aww. ^^

Nurul Aida Shafiena said...

NynaMysarah
tengkiu dear.. ILYSM lah..
sarah pon same tw..wt elok2 utk xm nty.. :)


Fna SSB
tengkiu tw2.. selamat ary raye maaf zahir & batin jugak okeh.. :)

nynamysarah said...

da ad yg fail da..
toksah nakk bilang T___________T

Trah Wann said...

winkwink ^^ bagus2 rajin ye , hekhek . trah pun kene study gak cuti nehh . PMRRRRR ! :O

Nurul Aida Shafiena said...

Trah Wann..

same la kite ea??haha..blaja ajin2 tw2.. gud luck..:)

Nurul Aida Shafiena said...

nynamysarah..
sarah kne tros usaha tw..
jgn lpe tu..okeh..