AKU BENCI KAU!

assalamualaikum


aku jahatkah? yaa , aku mengaku aku memang jahat! aku mengaku tuh weh . aku mmg JAHAT! so kau nak buat apa ? kau nak marah? maki2 aku? habis tuh apa? nak serang pegi umah aku? kalau berani serang ah . aku rela ! aku sanggop!

aku KEJAM kan kawan? :) jujur lah ngan aku . kejam kan? aku act jeles ngan kau lah . aku tak femes mcm kau . aku tak baik cm kau . aku tak kaya mcm kau . aku tak lawa mcm kau . aku tak perfect mcm kau . blog aku tak lawa mcm kau kankan? NYATA lah sekarang aku nie JAHAT , betul tak? kau bukan kawan aku kankan? aku tak syg kau pun . aku acting je lebeh ngn kau . terbukti dah aku JAHAT kan? aku sanggop tengok kau mati . aku lagi suka! aku suka kalau kau tak ada dalam hidup aku nie . KEJAM tak?

suka hati aku lah korang nak cakap apa . ada aku kisah? tak kan? haa , so . kau blah skrg! aku benci benci benci benci kau . aku tak suka muka kau ada dalam dunia nie .

aku tak suka kau!





sebenarnya....
aku sayang kau . aku syg kau lebih dari kucing aku tuh tahu tak? aku cinta kau , okay . aku tipu je sebenarnya . aku baik lah . aku BAIK BAIK tau . hee . nie msok bakul angkat sendiri dah nie . kalau aku cuba buat jahat mesti tak menjadi :P . kesian kan .

motip? kebosanan lah . cuti dah lah nak habis . eee . sukee! ngee . aku tak jd nak pegi skola asrama tuh tau . bab nie aku lagi suka . tp aku takot kalau tak menjd pulok . haihh . maybe dorang ubah pkran . tak ke sengsaaaraa hidup aku . aku rasa lappy aku dah mula nak hanncouurr berkecai lah sebab tenet asyik prob je . aku asyik konek2 je bangkai beruk aku nie . dalam sejam 15 kali! sabar je lah . memang nak masok gudang betol lah .


Iloveyou :)

2 budak cute:

Mohamad Amzar said...

sha , nak stay situ ?

-[miracle]- said...

haha. hampeh jee. igtkn nape td. :P
cntk la tulisan...
cmne buat? sukaa :D