SHINEE SI HANDSOME :D

assalamualaikum :)

Kebelakangan nie aku asyik update pasal contest tuh jee kan? Dah lama aku tak update ape2 kat blog aku nie . Disebabkan aku tak ada idea nak update apa so aku bantai je lah taip . Korang rajin2 kan lah membaca okay . jangan pulak korang teros keluar dari blog aku nie . hehe

comel gilee , sorry okay . mereka nie pakwe saya , jangan pandang2 !

okayy . psssttt aku tengok cerita nie td . shhhh . HAHA . best gileee sampai aku ternari dengan lagu hindustan nie . macam best je letak lagu hindustan kat blog kan? hee

Buat masa nie muhdsolehan yang paling tertinggi 100 votes pada pukol 8.44pm . gilee punye lajuuu peratus dia naik . haha , ada jugak sesetengah blog yang peratusnya rendah mungkin sebab dya busy and tak dapat nak on . Trafik aku pun dah up kot tapi entah lah , aku pelek jugak sbb budak cute aku tuh tak kurang2 . korang jd silent reader ke? HAHA (kelaka pulak blog aku nie ada silent reader :P) . 

Korang setuju tak aku delete LALALA kat sidebar aku nieh? aku kadang2 bengang jugak sbb blog aku jadi berat kalau letak lagu . kadang2 aku bengang jugak kalau tak ada lagu yang memekak kat blog aku nie haihh . pelek kan? -,-  Act aku memang obses gilee ngan BERAT . tak kira lah berat blog ke berat badan ke hape . memang aku jaga tapi tak terkawal jugak T_T . Pelek jee kenyataan tuh tapi tu lah kebenarannya . Berat badan aku naik dari 49kg sekarang dah 53kg . perbezaannya kira lah sendiri ye :) bayangkan lahh wehh, alahaiii . okayy , stop it !

haihh , aku dah tersasar cerita pasal berat lah pulak , haiyoo . aku just nak korang bagi pendapat aku nak taruk lagu apa kat dalam blog aku nie or buang teros . haha . 

kalau ada cadangan comment lah ok :)

byeee and good luck semuaaa !

Iloveyou :)

4 budak cute:

Nadia Johary said...

shinee yang ade nyanyi tok bof kan kan??not bad lahh muke dorg..tak knl sgt..minat lee min ho je..ngee~hehe..btw, likee ouh!!

Nurul Aida Shafiena said...

hahaha . saya pun sukee gilee buka hanya sebab dye hnsem ok . haha .

Siti Natasha Irina said...
This comment has been removed by the author.
MakCekk said...

Onew tuh saye punye okay :) dah lame chop2 dy :D