KALAU TAK ADA AIR , KORANG NAK MINUM APA?

Assalamualaikum and thank you setia berhijrah ke blog bantal busuk ni :P okay , firstly, aku nak balas dendam sikit entry kali ni biasalah kan ? dah lama tak menaip untuk diupdate . Kalau mula mula dulu semuanyaa rajin tak kira lah mengedit blog sendiri atau orang lain. Macam macam experiment aku rajin buat , sekarang ? -_____-

terpikat dengan kata kata tersebut :'(

Siapa yang tak sukaa minum air mineral , sila angguk angguk cepat ! *aku buat muka blur . Okay , secara jujurnya lah kan . Aku pun tergolong dalam golongan tu jugak . Aku lebih suka air yang ada ais , kalau tak ada ais nak tengok pun tak hengenn. Sekarang baru lah aku insaff sikit lepas dengar ceramah bagai. Aku dah mula practice minum lebih banyak air masak atau tapis. Tengah boring minum air, lepas makan wajibb aku minum air , lepas tension tension pun wajib minum air bagi sejuk sikit hati :P

Korang nak tau tak macam mana nak tau korang kurang minum air kee tak ? Cara yang paling mudah ialah cuba korang check air kencing korang warna apa? Kalau cokelat cokelat kuneng kuneng tuh maknenyee kekurangan la tuh . huhaheehuu :P ada jugak fakta yang bagitau antara sebab air kencing berubah sebabnyee ubat ubat yang korang amik tuu. Aku ada pertanyaan , kalau air kencing wane hijo sebab ape eh ? -,-

Korang nak cantik tak ? Nak comel tak ? *lajuu jee angguk -,-  So korang rajin rajin lah minum air mineral toutou. Gerentii yang negro jadi omputih #kalau tak menjadi bagitau Aida Shafiena :P


#salah satu cara untuk menginsafkan diri tuan punya blog :PP

Iloveyou :)

2 budak cute:

amirul iman said...

yang negro jdi putih? wow ! ;D

NynaMysarah said...

Sarah suka air suam yg SEJUK ! :D