Selamat Hari Raya and Happy birthday TOO YOU Aida Shafiena :)

Assalamualaikumm and Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin :)
Okay , maybe aku telat sikit update entry raya sebab aku rasa macam tak cukup setoli lagi nak cerita tapi memandangkan sekolah pun dah nak mula , aku setoli jelahh . haha .

 Terlebih dahulu aku nak mintak maaf sangat sangat kalau ada terkasar bahasa , keluarkan ayat yang tak sepatutnya kadang-kadang kat facebook or update entry yang tak sesuai . Halalkan lah topup korang atau hutang aku dengan korang okayy , kawan kawan ? Kita zero-zero howkeyyhh ? :) Memaafkan adalah satu cara yang lebih baik dari berdendam. Jangan lah sampai korang berdendam dendam ngan aku pulak . Berdendam adalah sipat syaitonnirajimmm. 

Aku rasa raya kali ni tak sama macam tahun lepas sebab ramai family aku yang tak dapat nak balik kampung jadi suasana rumah pun sunyi jugak lah . haha . Tapi okay lah jugak , ada yang balik kampung dari tak ada kan . Raya tahun nii aku dapat 5-6 sampul duit raya jee keliling pegi rumah sedara . haih. Rasa macam tak pueh hati . Kata orang ''semakin besar, semakin banyaklah dapat duit raya'' . ni tak -______- 

Tapi sedara sedara yang datang rumah beraya kat rumah aku dorang bagi sepuluh ringgit okayy ? haha . Alhamdulillah . Adik aku yang nak exam upsr tu pun dapat beratus ratus , raya sakan gila dia tuh . Kalah orang yang tengah honeymoon ni . haha. Tapppii , aku masih bersyukur sebab aku diberi peluang nak beraya tahun ni . Ramadhan kali ni memang lebih baik dari tahun tahun lepas sebab aku dapat berpuasa 27 hari tauu. Korang macam mana ? hee :P Puasa pun bestt je, lauk lauk semuaa best best macam lauk orang kenduri kawen . Sepanjang aku berpuasa tuh aku tak pernah lagi ketinggalan nak bersahur :)


Gambar ni time kat rumah sedara nenek kat kampung sebelah . haha . mukaa aku lain gilaa kan ? muka penat je tuh , penat makan makan and makan . adik aku agak over --''




Adik aku , lawa kannn ? baju raya ni sehari dua jee dah penuh dengan makanan . huhauu . Kalau macam ni memang penuh lah almari dengan baju dia :P Adik aku memang tak reti nak pakai tudung . huhauu . *jahat kakaknye :P


Gambar ni dengan acik and mashuuu tersayang :) yang kecik comel comel tu aleep . Si kerdil yang sangatt agresive . kalau dekat dia akan nangis so jangan dekat!


Gambar ni pun dekat rumah yang samaa , haha . gambar aku kat rumahh aku taknak upload sebab belum ada kat lappy . aku malas nak bukak dah . later aku letak kat fb :)

Okayy , sampai sini je entry raya aku :) Lepas ni aku buat entry pasal Birthday aku pulak . Korang jangan lupa wish tauu :) haha , tahun ni and tahun lepas . Aku sambut 2 in 1 , Birthday and Raya .


Iloveyou :)

3 budak cute:

Mohamad Amzar said...

kim salam dkt adik :3

Mohamad Amzar said...

choppps. SELAMAT HARI JADI, SHA. wish awal2, takut terlambat!

KhuZa SunshiNe said...

tak lama lgi tu....hehehe