Karipap tak jadi...

assalamualaikum

hye semuaa..ape kabo??baek2 ajek ke??
sebenarnya aku mseh blom sihat lagi..maseh berdegil nak online..
maseh nak update blog aku yang ta berapa bersawang sangat nie..
kenape la aku nie degil sangat??
tutup cte sal tuh okeh..:)



nak cte sal karipap yang aku buat kt skola td..huhu..best2..walaupon aku ta brapa shat sngt aku pon nak join gak..aku, aen, cheah n sarah 1 group..karipap group kitorg sume cute2..haha..karipap yg kat atas tu lawa bb aku ciplak kt tenet jek..hehe..
karipap kitorg ade yang terkeluar intinye . ade yang gemok sane sinie . ade yang design karipap tu ta jd . kelaka tol la..kesian tol aku ta wat pon yg berglung-glung kt tepi tu sbb aku wat ta jd lah..buruk jek aku tgok . group dorg tuh lawa jek SEBAB dorg bodek cikgu suro watkan.ta aci lahhh..huh!

aku asyik ktwakan dorg jek bb karipap dorg ta lawa..karipap kitorg pon 2 kali 5 jek la..haha..
aku ta mkn ag karipap tuh..adik aku(dye ta puasa) aku suro dye rase . mcm2 dye kritik..pastu mnx ag . ish budak nih . nak kena sekeh tol . sabau jek la..heheh .

haha..aku da beli baju raye tau2..hahaha..xcited sngt nak raye kn?yang paling penting baju raye aku naty wane pepel..banyak tol kwan2 aku yg wane tema taun nie wane pepel..haha..
sonok lah kan..ade geng..aku harap aku dpt sembuh nty..nty ta ley raye lak...

okeh..
smpai di sini sahaja..
byebye..
salam..:))

p/s:karipap tu sodap lah..hehe..nak cube buat ag.. lepas nih.. :)

Iloveyou :)

2 budak cute:

NynaMysarah said...

haha..adushh! teringt mse sarah wut kje amali KH..msakk kuih:)


p/s:yg penting syaa buad sedapp :)

Nurul Aida Shafiena said...

haha..tu lah..aida wt yg tu la..hahaha...mcm2 kuih yg aida wat..hahaha...klako la..