Maggi Cintan

assalamulaikum

salam satu malaysia semuaa..yihhhhaaaa..
(apesal tajok aku tuh maggi cinta ah??suka hati aku la..hee..)
negara kita dah merdeka kan??tapppii jiwa, raga n bla bla aku maseh blom merdeka agik..
sebab aku nak PMR lahh..kenapa aku begitu susah nak time yang aku nak PMR taun nie..
susahnyee.. alhamdulillah..aku dah pandai nak control bukak fb n segala benda tuh..
dannn...aku da sihat walafiat..thanx kt korg yg doakan aku spya cepatt sembuh kay..

ari nie ade majlis berbuka puasa n solat hajat kt skola..spesel tuk form 3 n form 5 jek..aku ta join pon sebab ta de transport... dorg sume pegi..aku jek kot yang ta pegi..waaa..rugi tol..

31 OGOS 2010-hari kemerdekaan
7 SEPTEMBER 2010-buffday aku laaah..
raye bile ek??aku lupe la tarikh dye..heheh..
maknenye aku sambut buffday aku n raye skali lah kan??hahaha..best2..
aku tanak adiah, aku tanak wish..aku nak org sayang aku jek..hehe..ngade2 tol an..haha...
pd hari jd aku n raye ty sila la calling2 aku yaaa..kompom nty kdit korang kering kontang..hee

aku nak bgtau nie..
aku nak cerita nie..
dlm hati aku slalu tertanye-tnye knp lelaki ske sngt2 hipokrit??
dlm pkiran aku bnyak sngt soalan2 yang negatif timbul..
nak tau sebab ape aku single smpi skrg??
sebab aku ase susa skit dlm bab2 kapel nie.. n klu clash pon sebb kemahuan aku sendiri..
 sbbnye aku nak belaja tpi sbenarnye aku bukan blaja sngt pon...hee..
pastuh aku mnyesal..nak patah balek pon ta bole dah..

ta bermakna aku ta syg dye..
ta bermakna aku pentingkan diri sendiri.. 
aku sayang kt dye siott weyh..

yang aku suka msty aku ta dapat..why??
selama aku bercintan-cintun nih aku ta pena ag couple2 ngn lelaki idaman aku..
memang la ta semua orang sempurna dlm dunia nie kan??(btol ke ayat aku nih)

aku ade kenal sorg mamat nieh..dye kate la dye syg n blabla kt akuh..aku ase dye nie merenk ke ape..bb baru jek knl.. mula2 aku ingt dye gila pnye baek.. pastuh ade la msalah skit an..
tetibe jek dye maki2 aku.. n timbulkn balek kisah2 lame2 aku tuh..
sape ta bengang an..dye anta msg bertubi-tubi..aku reply 2 or 3 jek..lepas tuh aku ta msg ngn dye dah.. 
nseb baek aku sabau jek..klu taa....

aku sibok lah..nak blogwalking sume..nak bukak fb pon susa..waa..tapi tape lah kan.. redha ajek la.. hehe...

okeh..sampai disni sahaja ya...
byebye...
salam...:)





Iloveyou :)

2 budak cute:

amy mya said...

kalau sy , sakit hati bhai ! tak adil.

Nurul Aida Shafiena said...

yesh!!sakittnyaa hati ini..akak cme pk yg dye best friend akak jek.. :)