shit??

assalamualaikum :)

okayy.. korang pena tak pegi ke laman omaga, omege, omegle .. err.. ape2 jek lah . 1st time aku pegi situ aku da ase meluatt . bahase tamail , caina , jeraman, jepong , koarea , engalash sume hancoouur.. buat penat aku belaja jek kat translator tuh. eh. bahasa malaysia mana? hahahaha.. sekarang nie aku da pandai ckp org india da sbb kt situ gilee bnyk org india so aku speaking india lah kan. ape yg aku tau nallairukiya irukiya.. tu pun nanthinee yang aja.. hahaha.. :P

aku dapat tau website nie pun dari kawan aku kt fb tuh . dye banyak kawan2 dri overseas so aku pun mule la jeles n then tanye mane dye kutip orang. dya kata kt website omegle tuh . so aku pun dengan beraninya pegi jek lah kat situ.. selama 7 jam kot aku dok situ . mmg bosan!

Malaysia
shit kau!
mula-mula oke jek aku ingt budak nie dari USA ke ape so aku speaking english la ngan dya . da lme2 chat ngan dye , tetibe nak mintak num aku . lpastuhlepastuh nak sembang *** ngan aku.. pnggil sayang2 . aporah!!! kalau ada depan mata aku da lame aku tendang kau!!!

Canada
aww.. aku suka ngan dya nie.. hahaha..lepas kawan kt fb tetibe mintak couple ngan aku.. ape nie? hahaha. cam kelaka plak.. dye nie sporting lah.. dandandan dye kate aku sweet cm gulagula . hahaha.. memang sesuai ngan title blog aku nie kan. maybe sbb aku SOPAN SANTUNskit la kot n ske taip emoticon smile tuh.. aku memang pandai amik aty orang dengan memuji . :P


USA
aku asenye chat ngn dye nie la yg paling lama.. 1 jam setengah kot.. sume benda yg terlintas dlm otak sume kitorg chat.. cita2 dya writer lah.. rambot dya cm justin bieber.. aku btol2 ingt dya tu justin bieber.. hee


Unknown
kau nie bahangang ke ape! hahaha.. aku ase beratus-ratus kali dye anta cm nie . aku pelik. dye nie scientist yg tnga nak wt kajian ke ape.. kejap tanye AIR.. kejap tnye RAIN.. kejap tanye SUN.. ape kemendanya niee? gila ke apa?hahaha.. :P

last2 aku bukak video pnye tuh.. dandandan aku tutup webcam aku.. pandaikan aku nie.. :P . sampai ade orang malaysia yang terkene . dya kate aku da hutang ngan dya so aku ase bersala bkak la webcam tuh then dya kate ''macam adk saya kt singapura , saya rindu dia :) '' . hohoh

lpas ni aku da tobat. ta nak bkak da bnde alah nie.hahahaha ..aku saje jek wt entry sal nie sbb aku tade idea nak update ape.. td kwn aku yg dok asrama tuh ade datang uma sbb da lme ta jmpe selalunye aku gayut je ngan dya mse kt asrama and aku ta bole lupe ape yg dya kate.. bkan nak bangga ke apa okay

dya : weyh, apesal muka kau licin ah? muka kau tade jerawat cm aku nie. kau pakai ape eh? jeles aku tengok kau...

aku : licin? apa kau nie. rabun ke apa? baik kau pakai cermin mata tokwan aku tuh.

dya : tak , aku cuma pelik kenapa kau maseh single.. tu lah kau, orang nak kt kau , kau tanak. kau nak jugak kejar orang yang tanak kau . sampi bila kau nak jd mcm nie. kau tuh lebih cantik dari aku tau tak. ramai yang nak kt kau.. kau je yg tanak kan..

aku : aku............. *tak sempat aku nak ckp dye da potong.. budak nie nk kne sepak tol la.. XD

dya : aku tau kau tuh jual mahal . aku bukan apa . aku cuma sayang je kt kau . sampai bila kau nak menangis melolong cm nie bila orang tak terima cinta kau naseb baik korang mseh kawan.. *aku sepak kang...hahaha

aku : aku bukan jual mahal la weyh. aku .... err..

dya : alah aku paham sangat ngn perangai kau.. bkan setahun dua aku knal kau .. dah la.. bak sini gula2 kau tuh. dari td aku tengok kau mkn tak ksi aku pon.. *sah la budak nie nak bodek aku

aku: =='

hahaha. siot je budak tuh.. gula2 aku semua dikebasnya. laen kali jangan dok mai umah aku dah. naseb baik aku nie BAIK.. kalau tak da lama aku TIMBAI kau kt gudang uma aku tuh.. hahaha..:P

byebye.. :)

Iloveyou :)

1 budak cute:

NynaMysarah said...

aida!
jgan lyan bnde niyh sume!