Stairway To Heaven

assalamualaikum 

*mcm kt blakang umah aku jek lah .

Sebelum tenet gila , lappy aku pun jd gila dan tuannya pun jadi gila baik aku update ini blog sebelum blog dye jd busuk . Okay . Aku pelek satu bende lah . Apesal sume orang nak fly away jeee nie? Kata myraa fly awayy to hell . hahaha .Bosan doe aku bukak bende alah tuh . Tak best lah . Makin lama makin aku muak tengok. Sekarang nie aku tak nak amik tau pasal fb aku tuh. Kita biarkan buat sementara waktu :) . 

utk menenangkan jiwa kacau baik korang denga lagu kt blog aku nie . act nie musik terapi . korang cume perlu hayati jek baek2 . dijamin hilang stress tak kira lah korang ptus cinta ke , sakit gigi ke, kena marah ngan atok ke :P , gado2 ngan adik ke . heee . :)

nyna myn . Aku rindu kau , aku sayang kau, aku cintakan kau tau tak? hahaha . Siyes sha cakap sha sayangkan nyna sebab nyna lah Romie kesayangan sha kan . hahaha. Sha Julie and nyna Romie kan :). Sha pun turut sedih ngan keadaan nyna sekarang . Sha nak nyna yang lama , yang selalu happy depan sha . Sedih je sha baca wall sha bila nyna anta cm nie : aida , i know i'm not the best friend and sister for you . all i want to say , please forget me anyway , im seriosly . thanks ! i love you and miss u everyday. Sha ternangis pulak tyme tuh. Nyna , kita sama jek . sume orang ada masalah kan . Harap2 sangat nyna jd mcm dulu lg . Sha rindu nak merenk ngan nyna :')
Khairunnisa . Nisa busy kan? okay . tak ape lah . Lepas nie jangan berangan nak peygang2 cincin orang dah tau sebab nanti nisa pulak yg akan jd pemilik cincin tuh . hahaha . AMIN.  Nanty kalau da settle sumenye sha nak nisa bagitau sume yg terjadi hari tuh okay . Sha rindu nisaa tauk ! Kalau tak rindu tak ape lah . hahaha . Kita selalu je kongsi cerita ngan nisa tentang kisah cintan -cintun kita kan? hahah. cerita cintan cintun kita pun bukan hamper same tapi memang dah sama kan? hayoo . hahaha .

mya awaludin . Kau nie kenapa? Kau menghilang kat mana? Kau  nie kecewa sebab ape? Kenapa tak rep text i? haha . i dah baca dah blog u cuma i sedikit kebingungan lah . Biee , i rindu u lah .selalunya kan bie u jek yg terpaku kt im i tuh kan . i dah baca sumenye lah . okay . i faham . tp i jeles lah . u kata i nie bakal husband u (hahaha) tp u nie asyik madukan i je . huh . Maybe u busy ngan anak ikan u kot . hee .

amy mya . Disebabkan BERUKband akak tuh lah membuatkan akak rindu giler kat adik tau tak? Rindu tak? haha . Adik nie dah lah online pun sekejap2 jee . hayoo . Lama gile kita tak im lama2 kan . hesh . Dah lah adik paleng aku sayang pulak tuh . hahaha . jgn kembang naa . Sampai bila lah nak jd mcm nie . Kalau berterusan cm nie msty jd cm A--- tuh kan?

Untuk menghilangkan bosan n rindu (eceh) aku text ngan dorg cm sue , nisa , myra , dira n nyna . hayoo . hahaha . Best lah text ngan dorg nie . Then bersurah Bahasa istana ngan azmiera , bukan bahasa kebahangangan eh . hahaha . im n wall ngan am . soryy . amzar kene tipu lah . hahaha . Sengaja jeh aku wat cm tuh sebab aku sudah kehilangan akal (gila lah kot).  hahaha . Sempat lagi aku tanya soalan2 pelek kt dya . kembang aku jdnya . :P act kan am cube carik kat bloglist tuh ada nama am tak? haa , itu lah tujuan sha mintak link blog . hahaha . (bukan nak sabotaj blog) . kejam btul lah aku nie .

Aku terpaksa update pasal nie sebab blur nak update apa . hee . korang nak tau tak? 
ilebiu lah :P

Iloveyou :)

1 budak cute:

Mohamad Amzar said...

HAHA , sabotaj kat blog list yeeeh ?

anyway tengs letak am kt blog list tuh ! :)