Bagaikan Kuda Semput -,-

assalamualaikum , hey , hi and hello :)

hey , bloggers, 

mula2 aku nak senyum dulu tau :)

Pertama , korang buat aku nie mcm tak wujud jek . Lepas follow korang lesap entah ke mana . Tanpa korang baca entry2 aku korang teros suruh2 aku follow blog korang . Aku pun dengan rasa bersalah follow jek lah . Korang cm just nak tambah followers jek kan . Kalau nak follow tuh follow lah secara ikhlas . mesti boleh kan? Kalau aku lah, aku akan follow blog orang yang entrynya aku suka baca . Aku akan baca dulu blog dorang baru aku follow . entry menarik , kemas dan yang paling penting tak berat ! . sebabnya blog yang berat tuh kdg2 aku tak bole nak bukak maklumlah tenet ciput dan lembab macam kura2 atau lebih afdal lg macam siput babi tuh . haha .

Kedua , aku rasa cm nak delete jek shoutmix aku tuh sebab kalau korang masok jek blog aku nie tumpuan korang mesti kat shoutmix. shoutmix , shoutmix , shoutmix ! apesal eh? Ada harta karun ke kat situ? setahu aku tak ada lah T.T

Ketiga , kalau korang nak buat entry tuh jangan lah taip bahasa istana or bahasa rempit2 or lebih terkenal bahasa budak tadika . tolonglah , Setahun baru aku habis baca . pecah perot aku nak membacanya . Sorry lah , aku agak tak suka ngan orang yang cam tuh . Walaupun entry korang hebat mana pun tapi bahasa yang korang guna tuh agak menyusahkan orang nak baca tau tak. Kalau boleh taip lah penoh2 dan kalau nak singkat2 tuh boleh cuma kena mudah difahami. setakat nie okay kan?

Keempat , kalau korang nak tulis url blog korang tuh , taip lah elok2 dan tepat  kt shoutmix aku tuh . korang nmpak tak mende alah yang cute2 tuh . haa , kalau tak nampak tuh maknanya nak dekat lah tuh . Dekat apa? lu pikir lah sendiri . hee .  Kalau jumpa , itulah shoutmix aku . Sebab apa eh? Sebabnya nanti senang lah aku nak masok blog korang balek . Contohnya cm blog aku nie http://lilyvsdaisy.blogspot.com . mudah jek kan .

Kelima , lepas tuh senyum lah puas2 tau :)
 
Mudah kan? semudah ABC jek kan? Kalau korang fikir susah , mmg susah la jdnya . Mcm korang bukak PS tuh mula2 memang susahkan tapi kalau korang guna korang ikot tuto ps tuh dengan betol mesti korang berjaya dengan senangnya. (ps jadi mangsa) :P .Betol ke ape yang aku taip nie? Aku maen taip jek . hauhua . Aku dan blog aku nie tak lah hebat cool gila sangat pun cuma aku nak menyuarakan rasa tak puas hati jek lah . jgn terasa okay . :)



see? see? see?
Apa yang perempuan dalam gambar nie rasa sama lah macam aku sekarang . grrr . Aku lupa sampai tak hengat dunia nak makan , minum , online sebab aku busy melayan budak . hee . Best lah layan budak2 mcm sepupu aku tuh . Geram aku tengok pipi dya yang agak tembam mcm tatak lulul dorg nie . huahuahua . Orang yang rapat ngan aku mesti dah bosan ngan ayat bosan tuh . haha . Dah berapa kali dah aku ulang perkataan yang sangat menjelekkan tuh .  1st time aku tengok stats aku kat blog dan inilah hasil aku berblog selama nie . 

pling tinggi 5,348 jek? okay2 , bersyukur lah dengan apa yang kita dapat tuh kan . aku nak bw pun susa sebab tenet agak mengelingkan dirinya (eceh). 

naty kalau tenet aku dah okay . aku akan tukar baju blog aku nie . semuanya uolls . haha . jeles tengok blog orang dah semakin maju , bukan hasad dengki or cemburu negatif okay . kalau korang dah lama follow blog aku nie mesti korang perasan kat blog aku nie dah berapa kali asyik lagu nie jek kan . hayoo . nanti aku tukar lah .

tata ~

Iloveyou :)

10 budak cute:

NynaMysarah said...

saya kat comment box..bukan kt shoutmix.. HAHAH

HanA canDyswEeT... said...

ya. g00d babe brani mengeluarkan luahan hati. ;)
g00d entri .

Nurul Aida Shafiena said...

Nynamysarah :
yesyes . hahaha . ceh . delete kang mende tuh . hahaha :P

Nurul Aida Shafiena said...

Hana candysweet : thank dear . skali skala ape salahnya kan? :)

❤LittleGirl❤ said...

sukaa entry ny jugaa ;)

Cikgu Fikri said...

Sy komen kt cni jerk...
bole?
uhuhuhuuhu..
anyway, sy follow blog kamu...
huhhuhuu... :)

Nurul Aida Shafiena said...

little girl : thanx dear . :)

Nurul Aida Shafiena said...

cikgu fikri : owh .,msty lah boleh . hahaha . thanx . nice blog . follow u back ! :)

HanA canDyswEeT... said...

yes btul uh...;)

Nurul Aida Shafiena said...

thanx tau hana :) . bukan pemilik blog tu jek yg untung . blogger laen pun sama :)