Kau Nak Parang ke Pisau?

holla , helloooo. ada orang tak?

korang nak tahu tak? nak tak? err . tak nak? tak ape lah :( act kankan . aku sedih lahh, rasa cm streesss gila . nak tahu kenapa? tak payah lah . kalau nak tahu meh dok dekat . dekat lah lagi . serious lah , aku sedang menangis , aku jujur lah . aku memang kuat nangis . ape2 yang terjadi mesti aku mengadu kat blog aku nie kankan? sampai busuk dah blog aku nie mcm bantal busuk aku jek. tengok tuh aku bad mood pun aku boleh buat lawak lg . hayoo, itu lah aku .

pertama , fesbuk aku selalu jek buat hal , dah lah lawa sangaaatt cm muka barbie tuh . betul tak? sukanyaa aku dengan fesbuk baru tuh , sukaanyaaa! okay , itu aku tipu lah . act aku bencii bencii . penat aku membebel bila aku tngok fb tuh . sekarang nie hubungan antara aku dengan FACEBOOK YANG SANGAT HUDUH tuh dah rengang , bagus! , sila tepuk tangan kuat2 . kuat lah lg! hayoo . time aku walling ngan fairuz tetibe fb aku layonn -__- . woww, sangat lah kemas weh , AKU TABIK SPRING LAH KAT MARK ZUKERBERaKK tuh .

kedua , aku benci benci benciiiii kalau nak buat pilihan ya atau tidak . kau tahu pilih apa? aku kena buat pilihan sama ada nak pergi skola teknik tuh atau tidak? atok aku tuh dah lah otak macam sang kancil , punya geliga . aku bikin seribu alasan pun mesti atok aku lawan balek . penat wehh . yang paling aku kuciwa , korang mcm suka aku pergi :( . aku tak suka lahh . korang tak paham ke? aku rasa mcm nak merajok je dengan korang . kalau aku dah tak ada , mesti korang lupakan aku kan , aku rindu ngan kawan2 aku , kawan sekola , buah hati , sumpahhh! aku sayang korang mcm nak mampos . hah! amik kau .

ketiga , aku bosan ! aku bosan! aku bosan! aku bosann ! aku bosaaannnn!

keempat , aku saket . aku tanak masok ospital lg . aku takod kalau aku tak balek rumah dah lepas nie :( . siyesly , keadaan aku skrg lebih teruk dari tahun lepas . tapitapi , aku suka saket ! orang sume amik berat kan? hee, sume orang amik perhatian kat aku . sukaanyaa! aku tak payah berdiri pun masa perhimpunan sekola and kalau aku tanak pj pun tape . hee . gedik betul lah . korang , boleh tak korang dermakan darah utk aku ? hee .

kelima , aku skrg tacink ngan kau lah kawan , aku tak suka tngok kau mcm nie wehh . kau tengok lah betapa aku sayangkan kau . aku mengaku aku gila ngan kau . aku tak suka tipu diri aku sendiri . aku tak perfect mcm kau kan? okay , aku memang suka merendah diri . itu aku! aku tak kata pun kau cm tuh . first tyme SEBELUM aku tengok kau . aku dah mula gila ngan kau . maknanya aku betul2 ikhlas gila ngan kau kan? kau tak prasan eh sume tuh?

keenam , aku pening kepala .

ketujuh , aku tngah tunggu phone aku berjalan datang kat aku sebab phone aku hilang lg. huwaaa . bukan sekali , bukan dua kali . naseb baek lah bukan phone yg satu lg.

kelapan , aku sedih dengar lagu jiwang , aku lemah betul kalau dengar lagu jiwang2 nie . act aku tak jiwang sangat pun . aku suka tacing2 dengar lagu jiwang . mata aku gedik nak kua ayaq . hayoo . aku pun tatau kenapa .

kesembilan , aku blur dah lah

kesepuluh , okay tu jek lah kot . aku nak sambung nanges lagi boleh tak? :(

see? see? haha . aku memang sensitip . perkara remeh pun aku naanges air mata hitam . memang malang kalau korang rapat ngan aku kan? kalau korang pk cm tuh bia lah aku dok sorang2 dalam dunia busuk aku nie . huwaa . otak aku mmg sensitip . :(

boleh tak kalau korang jangan lupakan aku , aku rindu korang sume weyh , aku tak tahan dah hidup cm nie selalu . aku cm tak wujud je dlm dunia nie kan? sume mende dah buat hal . tak habis2 nak carik gadoh ngan aku . aku tak suka kalau korang sume nak gadoh2 , nak moody2 . aku sayangg korang sume cm nak matiii tauk. okay , please , boleh tak korang baiki hubungan korang . aku tak suka korang cmnie . walaupon itu bukan aku , tp aku yang kena tempiasnya kan? okay , syabas jugak kat aku sebab terus terang ngan korang .

please lah kawan , aku kawan korang kan? kau tak syg aku tak ape lah . aku tak mintak pun korang syg aku . suka hati aku lah nak syg korang ke tak? haha . ayat aku cm nak carik gadoh je tp tak pun lah . hee . aku tak reti lah nak kasar2 ngan orang . hee! :P

alang2 ayat aku dah panjang, biar lah aku nak teroskan ke tak? kalau tanak baca sudah

byee

p/s : sorry lahh . aku sengaja jek sebab aku dah tak tau nak cakap ape dah . hee :P

Iloveyou :)