PEMENANG-PEMENANG CONTEST BLOG PALING HEBAT BY AIDA SHAFIENA :)

assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Seperti yang dijanjikan aku semalam , aku nak umumkan pemenang2 contest blog paling hebat by aida shafiena , tempat ketiga , kedua dan pertama akan diberitahu dalam entry ini . Keputusan pihak penganjur muktamad . dupp dapp , mesti semua tertanya-tanya siapakah pemenangnya? yeahh , kalau dah tengok print screen nie mesti korang dah tau siapakan? :)


Tempat Ketiga :


Tempat Kedua :


Tempat Pertama :
jeng jengg jenggg 

Tahniah kepada pemenang2 :) thanx semua yang join contest nie . Harap kalau aku buat contest lg join lah okay :) Insyaallah , thanx jugak sebab korang sudi vote mereka2 yang terpilih . Jasa korang amatlah dihargai oleh pihak penganjur 

nota stoking : pemenang2 sila add aida kat pesbuk utk menuntut hadiah korang okay . link pesbuk saya ada kat tepiii sekali tuh . 

Iloveyou :)

2 budak cute:

shida saje said...

alhamdulillah shida menang tempat ke2 ;)
tq pada yang vote dan juga Aida (penganjur)love u all <3

tahniah juga pada pemenang tempat pertama dan ke3 =)

Nurul Aida Shafiena said...

@shida sajeokay dear . hahaha . tahniah and big thanx utk shida :)