PEMENANG BLOG PALING HEBAT #1

assalamualaikum dan salam satu malaysia uoOls :P

Tengah feeling2 dengar lagu dalam blog kak irine ,sambil2 tuh aku terdetik nak post entry baru . Entry tentang pemenang tempat pertama dalam contest yang aku dan mya anjurkan. yeahh , tentu semua dah sedia maklumkan siapa orangnya , haha . Pemilik blog tuh sangat lah baik hati yeww . hehe . cool jee blognya , bukak je blognya  teros terpampang wajah yang paling hensem kat header blog beliau (header sangat lah sejibik dengan wajah beliau , rahsianya? sila tanya kat beliau ok , jangan lah tanya saya . hahah ) and warna tema blog berwarna hijau sudah dapat menarik perhatian pengunjung . Ecececeee . hahaha ( sila kembangg yee tuan blog) :PPP




Dalam pukol 1 pm lepas aku baru je letak polls kat blog , dah ada 2o lebih votes , lajuuu gilee dya naik . haha . Maknanya blog beliau tak asing lagi dalam arena blog nie kan? yeahh , aku mengaku lah , aku pun salah satu peminat daripada blog beliau . blog beliau cukup simple . Palingg hebatnya tentang blog beliau mesti lah entrynya , sangat lah bestt ! belum try belum tahu kan , kadang2 pecah jugak perut aku nie baca . Sampai ternganga-nganga aku baca entri2 dalam blog beliau , aku tak pernah ketinggalan nak baca ok . 

Aku pernah chat ngan dya kat shoutbox , aku ada tanya2 pasal SPM (dya pun dengan peramahnya balaslah kan) hahaha , terima kasih lah yee tuan blog . then , dya ada pasal doc and blabla . Naseb baik dya sempat jelaskan kat aku sebab aku memang dah betol2 tanak dah jd doc sebab macam susah . Sedihnyee bunyinya kan? haihh . aporahhh . --'' 

Dalam entry contest dya ada dya tulis nak namakan blog dya THE JANTAN kan? Haaa , cabaq hang buat title blog camtuh sanggop tak? Mesti femes gilee kalau letak title cam tuh kan? HAHA . Siyess , ayat dye punya lah hebatcoolgilaatettettt, lain kata memang super duper hebat la (lidah dah kelu tak boleh nak kata dah kehebatan blog dia) . Jangan sesiapa berani nak kata blog dya tak hebat ke hape ehh , kalau ada mai jumpak aku then kita dating kat pantai yeww . HAHA . sepak lajuu lajuu kalau ada orang komplain . 

Copp Copp , padamulanya aku ingatkan pemilik blog tuh perempuan , siyeshh wehh aku tak tipu . Memang aku ingatkan blog budak perempuan. hahah , Lepas dya singgah and comment entry aku baru lah aku tau yang dya nie lelaki (bukan ada dua jantina) . Hahah . Lagi satu , dya nie  punya lah semangat tanak amik akaun . Redha je lah ye tuan blog . hahah . Naseb baik lah aku tak ada akaun syukur alhamdulillah , kalau tak dah lama aku mati sebab stress . Hahah . 

nota stoking pink: lepas nie maybe aku akan update lagi pemenang2 yang lain okay :)



Iloveyou :)

8 budak cute:

SOLEHAN said...

Mula mula ingat blog PEREMPUAN? Hahah nama nya pun ada LELAKI hee. Bytheway okay ni macam sesi mengembangkan bontot hidung dan rongga rongga yang boleh kembangkan tuan blog je ni? Hahah thnkyou bytheway :D

shida saje said...

hehe..mmg simple ringkas tp blog dia juga mmg mnunjuk kn dri dia sbnarnya..kan solehan ^_^

Nurul Aida Shafiena said...

@SOLEHANHAHA . yupp sebab blog sejibik macam style perempuan je lah , sebab tu lah ingatkan blog perempuang . Hahah . jangan marah yee tuan blog , elehh , tuhh pun dah kembangg kaa? welcome sol :D

Nurul Aida Shafiena said...

@shida sajea'ah iaitu seorang yang gilaa2 rite . hahah .

cik teynteyn said...

nnt na try masok blog die la .
hehe..

hye aida!

Nurul Aida Shafiena said...

@cik teynteynhahaha . okayy . try lah msok blog dya . msok jangan tak msok . hee .

hyee teyn!

Amirrah Zawani said...

wahh.. nampak menarik blog tu..
tahniaaahhhhh :)

Nurul Aida Shafiena said...

@Amirrah Zawanitulah kenyataannya :)thanx