Thanx Orang-orang Kampungg !

assalamualaikum :)

Thank you uOollss . hahaha . sebab apa? sebab korang sudi join contest kat blog aku nie . Aku ingatkan contest tuh tak ramai yang masok sbb maklum lah blog aku nie kan maseh lg tenggelam dalam dunia blog nie ( rendah diri pulok) dannn korang sudi memollow blog aku nie . Harap korang follow lah dengan ikhlas . lebih ikhlas lebih berkat kan. Alhamdulillah , maybe dengan cara buat contest aku boleh memperkenalkan blog aku kepada blogger yang lain .

Aku rasa baru seminggu je contest ni bermula tapi banyak pulak yang join kan . Followers pulak dah meningkat daripda 408 kepada 689 followers . Alhamdulillah sekali lagi :) tak semestinya kalau followers ramai bermakna kita femes kan . Aku tak paksa pun kalau korang nak follow blog aku nie and aku nak korang follow kalau korang suka blog nie . Kalau korang follow je tapi tak bermakna bg korang tuh kerja sia2 bukan? Baik korang tak payah buat blog kan senang . Okayy , kalau follow sesuka hati nie yang aku tak suka sebab nanti aku jadi batu pulak kat blog korang kan . Lepas follow je teros korang hilang , grrr . aku nak sepak jauhh2 sampai mati kalau ada orang yang macam tuh then aku tanam dalam hutan . HAHA( aku berani ka? )

Act aku bukan malas nak blogwalking , cuma aku busy sedikit time cuti ni sebab busy luangkan masa dengan famili . okayy , aku cuma lebih mengutamakan jenguk blog yang dah join contest aku tuh je . Jangan lah pulak korang kate aku sombong ke hape ehh , bukannnya aku nak bermaksud cam tuh . Perkembangan pasal contest tuh pulak rasanya aku dah jumpa finalis yang akan jd top 10 nanti . Aku terharuu sahangat pluss dahh meleleh ayaq mato baco blog korang . hahaha . Thanx sebab semuanya bg respon postif and membuatkan aku lebih bersemangat nak teruskan berblogging . 

Entry pasal kak irine and adik beradik marcello tuh dah berjaya menarik perhatian ramai followers aku kan. haha . Sampai penuh shoutmix aku cte pasal entry tuh . Rasanya tu lah entry yang palinggg popular dalam blog aku nie . aku harap aku dapat comment lg dari dorang . hee :P

Cuti sekolah dah nak habis tapi aku masihhh lagi tak boleh nak siapkan kerja sekolah . haihh . Fyi , aku hari2 tengok buku2 sekolah aku tauu tapi tengok je lah tak buat pun . hee . Ari tuh kata nak jd pelajar cemerlang 2011 , pelajar harapan SPM , kateenyee lah . hahaha . 

aku dah mula blur nie , hee . selalunya aku lah orang yang paling kuat mepek dengan ayat skema dye tuh . siap dapat A+ lagi tuh tapi dalam hal merepek aje lah kan . Sebelum aku mepek lagi baik aku Chawww 


header tak berjaya dicenterkan jadi aku guna otak bijak yang dikurniakan utk jd center balek :P and
header yang kurang menyerlah pulus kurang cute . :D


Byeee and  ilebiu my followers

Iloveyou :)

4 budak cute:

Izzan Salwana said...

Wah! :)

cograts

Mohamad Amzar said...

makin maju sekarang !
tahniah , teruska usaha kakak ! :)

Nurul Aida Shafiena said...

@Izzan Salwanahahaha . izzan pun sama lah tau . congrats juga ya dear . thanx btw

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzarehh , sejak bila orang jd kakak kamu nie? HAHA . okayy . am pun sama lah tau . thank you am <3