Bloggers yang Paling Sporting :)

Assalamualaikum dan selamat malam readers, stalkers , bloggers, workers, maker ( pen) and bla blaa. Aku baru je lepas tengok Mentor tadi and seterusnya Merlin. Merlin? siapa kata cerita tuh tak best , act best lah . haha . ni  kes nak pomot lah pulak :P okayy , act aku nak memperkenalkan bloggers yang palingggg sporting, rapat dengan aku , hee . Terima Kasih kerana berbuat baik dengan sayaa :D

PERTAMA : NUR AMIRAH MUSA
Yeahh , sape yang tak kenal dya nie sila terjun bangunan 14 tingkat. siapa sanggop angkat tangan? :P haha , okayy , dya nie sangat lah sporting and sangattt lah baik dengan aku tauu . Act aku sayang dya , dya pun mesti lah sayang aku . Kalau tak aku nak sepak lajuulajuuu . haha . Blog dya sangat lah simple tapi bagi aku blog dya lah paling susah aku nak bukak . Alhamdullilah aku masih lagi bersabar, kalau tak aku tak tunggu lame2 semata-mata nak tengok blog dya . haha . baik kan aku? :P Aku rasa dya lah orang yang palinggg lama kawan baik ngn aku dalam dunia blog nie selain dari Azmiera Rara . Mungkin dalam 7 bulan aku dah kenal dengan dya . haha . Lama kan? ohh yes , suara dya sangat lah sexy okay . Sesiapa yang dengar mesti rasa tergoda . hahaha :PP

Walaupun dah lama kenal , aku masih rasa macam jauh jee lagi , aku pun tak tau lah kenapa . Memang aku tak boleh nak nafikan yang dya memang budak hott . sangatlah hot okay . Ecehh, aku bangga gilaa sebab kawan ngn budak berhingus nie sebab dya kan budak hot . haha :P apa lah yang aku merapu ni . Kau mirahh , paling suke buat aku macam erhh , aku pun tak tau nak kata apa . haha , 

Nur Amirah Binti Musa , afalakufala afalakanfala denfaladam !!! 

KEDUA : BISKUTAM 
Namanya unik kan? kenapa dya dipanggil dengan nama ni? Sebabnya , dya amat lah suka biskut. Siapalah yang tak suka biskut kan , kalau tak sukaa rugii woahh . Raya tak meriah lah jadinya , kalau aku memang tak lengkap beraya kalau tak makan biskut . Blog dya sekarang ni dah berubah and sangat lah cantik dari dulu . Yang paling penting , tak berat macam dulu lagi . haha . Aku rasa aku paling rapat dengan dya kot dulu , time cuti tahun lepas , kalau tak text sehari memang tak boleh ketinggalan lah . Dya sangat lah suka nasihat2 aku okay tapi kadang2 aku ni degil skit . hee :P Sejak mula sekola nie kitorang dah jarang contact sebab masing2 busy dengan study. Dya pun skrg tengah berjuang utk exam PMR . ecehh , :P

Jangan korang ingat blogger lelaki semakin pupus ye , aku rasa tak kot sebab banyak gilee bloggers lelaki yg aku jumpe . Salah satu tarikan aku nak masok blog dye ialah aku suka cara dya buat entry tuh . Sampai sekarang aku masih belum ketinggalan nak baca blog dya okay walaupun aku tak tinggalkan jejak . hee . 

Biskutam, nanfalatifalakan.

Ni haa satu lagi , dya pun sporting ngn aku . Dya lah yang buat contest ngan aku tuhh . Kenal tak? kenal tak? Aku rasa aku kenal dya pun sebab ada sedikit pergaduhan antara blogger dengan blogger yang lain (aku cuma jadi penyokong dorang :P) Thanx sebab korang dah bergadoh , haha . Kalau tak , tak mungkin aku dapat kenal dya nie awal lagi . Dengan dya lah aku meluahkan segala galanya and dya pun sama lah , mungkin. Kadang2 dya amat lah memahami aku kadang2 aku errr erhh. haha . Sorry mya :P Tapi yang penting , aku sayang dya and dya pun sayang aku . hee . bluekk. Aku lebih suka call dya teros sebab text pun bukannnya reti nak balas secepatnya ke hapee . hayoo .

Banyak dah benda yang kau buat utk aku. hee . Aku ni ha selalu je buat kau pening ngn aku . haha . Paling bestnyee , aku pena dengan kau nanges dekat telinga aku . Rasa macam nak jadi raja bersiung pulak time tuh . haha . Aku tak tau lah kenapa aku suka kawan ngn budak hot ni. :PP

Nur Amira Awaludin, afalaku rinfaladu falakau !

Okay , korang tauu , kenapa aku post mereka2 nie? sebabnya , merekalah yang palinggg rapat dengan aku and mereka tahu perangai baik buruk aku . haha . :PP mereka2 ni jugaklah yang paling banyak support aku, tak kiralah dalam arena blogging atau tak . Semoga korang berjaya dalam exam PMR aku akan doakan korang . Macam ni lah tugas seoarang kawan , kawan yang selalu doakan utk kebaikan mereka and mungkin ni lah satu satunya cara nak balas budi baik korang kan . haha . 

Act banyak lagi blogger yang rapat ngn aku tapi mereka lah yang palinggg terbaik bagi aku . Tak kira lah dimana korang berada , korang tetap kawan aku . kalau aku jahat sorry lah okay . HAHA. Harapan aku , semoga korang terharu dengan entry aku nie and korang buat entry khas utk aku . boleh tak? HAHA . sorry sebab aku tak boleh nak ulaskan korang panjang2 , sebab sebelum taip kepala otak banyak gile idea , bila dah taip habis hilang sume idea 2 tuh . -_____- 

kau nak rampas dorang? langkah mayat aku dulu okayy . paham?? 

.

(aku tacingg)
. . . . . . . . . . 

Iloveyou :)

6 budak cute:

Mohamad Amzar said...

ceh , nak pmr then mahu belajar subtract math ;) !

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzarhaha . MANA ADA SUBTRACT MATH LAH . heyooo :P

Mohamad Amzar said...

ada ;) mrs. aida shafiena ajar kat sekolah am !

cik teynteyn said...

aida , aida pakai tulisan jenis ape ea kat entry tu ? cantek lah.
na tiru boleh tak ?
neway , aida blogger best jugak. always bace your entry +____+

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzarerrhhh , rasa takk lah . saya ni doktor lah . haha :P

Nurul Aida Shafiena said...

@cik teynteynaida gune font Kristen ITC je :)

thanx tau teyn, teyn pun best jugak lah :)