Tutorial Request And Bloglist

Assalamualaikum , helloo semuaanyaa and thanx sebab sudi meluangkan masa nak singgah blog aku ni , huhaha dah berape hari eh aku tak update, act aku busy dohh (busy lah sangat) .  Sorry sebab tak dapat nak singgah blog korang balik , nanti aku singgah balik okay . Maybe jugak aku semakin jarang update blog ni sebab exam dah semakin dekat lahh , cuti pun dah nak habis , alahaiii rasa macam kejap je cuti ni . SAYA NAK CUTI SEMINGGU LAGI BOLEH TAK? =.=

Tadi cheah call , dya ajak aku pegi batu hampar , kat Taiping kot . Naek bas , amir and iqrak pun ikot sekali. aku pun nak joinnn tapi tapi tapi pahampaham je lah . Time aku pokai tuh jugak lah dorang nak ajak aku . Harap2 lah tak ada halangan esok aku nak pegi . Bosaann gilaa dudok rumah . Semakin berat lah berat badan aku ni haa . 

Korang nak tutorial ? korang boleh request dengan comment kat entry ni okay. Aku akan usahakan buat tutorial yang korang nak tuh :) free ! (aku tau tuto banyak ada dlm blog yang lain tapi aku nak korang req tuto yang korang nak sangat tau tapi kebanyakan blog tak buat pun tuto tuh) boleh kan? 

Korang nak link blog korang ada dalam blog aku? korang comment entry ni jugak , korang cuma kene letakkan url and nama blog korang . boleh kan? Tapi syaratnya korang kene lah letak link blog aku kat bloglist korang . haha . Nanti aku akan check blog korang ade atau tak link blog aku dalam blog korang . hahaha :P

Senang kan? 

lepas tuh like lah post ni tau . haha :PP\

Byee

Iloveyou :)

13 budak cute:

Mohamad Amzar said...

amzar

www.beskodpowerb.blogspot.com


*first!

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzarhahaha , okayy . url am akan dikekal kan :)

Mohamad Amzar said...

yes ! suka sangat .

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzarbrrr . hahaha . suka ? erhh =.=

dunia myra said...

http://theprettysmile.blogspot.com/

sudilah letak ye

Mia Ara said...

http://emilia-farahin.blogspot.com
bole ltak x ? :)

Nurul Aida Shafiena said...

@dunia myrananti saya letak okay :)

Nurul Aida Shafiena said...

@Mia Araokay . tq :)

.x i a o w e i. said...
This comment has been removed by the author.
Budak Ketot said...

Aida , nanak jgkk !

http://budakketotstory.blogspot.com

are-kuh iena said...

http://www.are-kuhinsanbiasa.blogspot.com
law rjen ltak la..btw iena x rti la nk msukkn link blog kamo dkat blog ina..huhu..

Mohamad Amzar said...

sha , tutorial boleh ? hee , nak buat shadow dekat keliling blog ?

Aliff Haikal said...

nak masuk dalam bloglist ! :):)