Riang Ria 4s1

Assalamualaikum and hyeee awak , awak dan awak yang tengah skodeng blog aku ni . hehe , aku dah kembali merepek and nanti aku akan menghilang lagi sebab aku tengah exam . Minggu depan baru lah aku dapat merderka sepenuhnya . Yeahh , sape yang tak suka kan? brrr , Exam kali ni memang memenatkan . Aku rasa lebihh mencabar dari sebelum ni . Sebab , ada 3 orang budak baru yang pindah sekola , dye masok kelas aku so  bertambah-tambah lah saingan aku . hayoo , nak kalahkan sorang tuu pun susaahh =.=


okayylahh , aku tanak update entry panjang2 , aku nak bagi korang cuci mata jee , hehe . 


Buat muka lepas kentuit xD

kalau dye pegi sekola pakai macam ni genti sume orang nak pikat dyaa . HAHA

dya tunjuk lobang hidong dye yang seksi tuh . muahahaha. kenapalah budak si berbaju biru tuh sukee sangat gerak-gerak ? =.=
Orang kat belakang baru lepas kene tampar dengan sir helmi :P

aww , cuteee !




yeahh , sorry gambar tak berapa jelas , sebab gune webcam . maklum lah ni kat pusat akses kat sekolah . haha , aku sukee gile gambar2 ni . FYI , kitorang amik 120 gambarr ! lihatlah betapa jakonnya kami . haha . Siap buat video gilaas. Dalam Pusat Akses tuh hanya ada kami bertiga so apa lagi , kami mula beraksi didepan kamera dengan aksi gilas kami . muahaha . ignore kan jee budak gilaas ni kecuali baju biru . whaha :PP mulamula paah pun masok sekali tapi last dye hilang . haha . Kami 4 orang sehati sejiwaa . <3

byeee



Iloveyou :)

4 budak cute:

Mohamad Amzar said...

pengawas biru ;)

Nurul Aida Shafiena said...

brrrrrrrr . diam !

cik kia said...

amboii,heppyy nyeee koranggg ni hehee ;) comels

Nurul Aida Shafiena said...

cik kia: thanx cik kia . cik kia pun comelss tauuu . hehe :)