Nama saya Aida Shafiena :)

Assalamualaikum , hyee and salam satu malaysia buat warganegara malaysia :P 


1 . Aku seorang yangg boleh dikatakan sensitip ''sikit'' kot , haha , yeyeh, contohnye kawan aku bergurau dengan aku , dah aku tacing . haha . Then , aku tak cakap ngn dya 3 hari 3 malam (maybe lebeh dari tuh kot) . Kadang2 kawan aku usikusik aku sikit je tapi aku anggap bende tuh lah kesalahan yang besar . :P

2. Aku baik tauu , cayalahh ! Sape yang kenal rapat ngan aku mesti dorang rase macam best gilerr . haha :P Hari tuh masa aku ada kes kat sekola , sampai pengetua kejar2 kitorang , act aku cuma kene tempias dorang je . pada keesokan harinya kitorang pakat tak pegi sekola sbb takot kene panggil masa perhimpunan, pada keesokan harinya pulak kitorangg terrjumpa pengetua kat tangga . Then pengetua panggil nama aku lepas tuh dye kate cm ni ''aida shafiena budak baik , kamu boleh naik atas sekarang'' HAHAHA . Melayang-layang aku dengar . 

3. Kerja aku menghabiskan duit . Yeahh , kalau nak hidup mesti lah kene gune duit kan , tapi aku ni lain . Kalau keluar jalan2 mesti nak beli tu nak beli ni , nak topup, nak bayar hutang tu , hutang ni . Kalau aku topup RM10 memang aku nak habiskan hari tuh jugak . haha . Memang patut pun aku selalu pokai . 

4. Aku suka online lepastuh lepastuh lepastuh mendiamkan diri , taknak tego orang . yeahh , kalau mood aku baik baru lah aku walling kt fesbuk. 

5. Aku suka menangis . tuh memang perangai aku . menangis je yang dpt hilangkan bosan , sedih , sakit hati and so on . Hey , perempuan yang suka menangis bukannye dye seorang yang lemah , cuma bg aku , aku menangis hanya untuk lepaskan sume tuh . Tak lah sampai nak menangis air mata darah punn . :P

6. Aku suka study tapi aku malas nak study . haha , kalau ada persaingan hebat mmg aku sungguh2 nak study . Sebulan sebelum exam aku study siang malam . Kalau aku dah rajin mmg rajin sangat , bila aku malas sume benda aku malas nak buat . 

6. Bila kawan aku menangis aku pun terikut skali . haha . aku tak boleh dengar or tengok kawan2 aku nangis . Aku kan seorang yang penyayang . ecehhh , (kembang sorang2)

Actually , aku takde idea nak update ape2 pun . Ni pun aku amik masa sejam nak siapkan . haha . Huraiannya pun skit jee makaii , kalau karangan bm aku dapat E kot =.=

kawan skola aku kata cikgu cikgu sekola aku dah tau yg aku ade blog . brrr . macam mana pulak dorang boleh tau sedangkan aku tak add pun dorang kat fb , maybe ada tapi aku tak perasan . habisslah aku, dorang terbaca pulak entry yang lepas , naseb baik skrg aku dah del sikit2 . 

okayy lahh , selamat merindui entry aida lepas ni :P
byee <3

Iloveyou :)

2 budak cute:

A retarded kitty said...

saya paling takut kalau cikgu saya dapat tau link blog saya.

Nurul Aida Shafiena said...

a retarded kitty , same lah . takot nanti dorang kate ape pulak kan .