KENAPA SAYA SAYANG BLOG SAYA?

Assalamualaikum and hyeeee bloggerss , chatterss , haterrsss , boysss and girlsss . haha . banyak betul (s) aku kan kan? Memang tak dapat dinafikan memang aku sekarang dah jarang jarang update and blogwalking kann? whatta? haha , malas malas malas ? Actually tak lah :) 

KENAPA SAYA SAYANG BELOG SAYA ?
1 . Blog tempat nak melalokk , haha . kalau korang tension ke hape korang boleh luahkan dengan blogwalking or post entry baru . Tapi awas ! Jangan update entry yang tak baik okayy . Aku selalunya suka update entry yang berkenaan dengan diri aku sendiri . hee . Baru lah puas hati kan?

2. Blog jugak tempat korang boleh kenal kenal dengan orang lain . yeahh . Aku beruntung gilaa sebab jadi bloggers sebab aku dapat kenal banyak kawan dari bloggers tu sendiri . Bloggers semuanya sporting and tak kedekut ilmu . Kata orang ''sharing is caring'' kan? Kalau tak kerana blog aku tak kan kenal bestfriend aku tuu .Paling membanggakan sampai sekarang pun okay lagi tau :))

3. Aku sayaaaanggg blog aku sebab ramai followers :p heee , dengan penat lelah aku dulu time aku rajin mengupdate blog and blogwalking . Dulu time nak pmr and lepas pmr aku rajin gilaaa blogwalking , sekarang nak kata busy tak lah sangat . haha . Aku banyak layan feshbook dari blog . yeahhh . i love you <3

4. Blog tempat aku nak tunjukkan kekreatifan aku . ecehhwahh . haha . Padahal aku edit blog aku ni biasa biasa je kan? Actually , aku bosan lah dengan design lama ni . FYI , aku memang cepat bosan dengan sesuatu benda -,- Korang edit lah blog korang sampai cunss , boleh lah korang jadi mak andam aku nanti kann? haha :P merepek dah aku ni . ==''

5. Blog buat aku femesss weyyy . haha . Yeah , sampai kan cikgu cikgu and staff2 sekolah pun dok cerita pasal blog aku . kembung kembong dah aku ni :p Sampai family aku semua dok berletiaq memanjang , brrr . Tapi di sudut yang lain memang aku kembang kempis . hee :pp


Iloveyou :)

15 budak cute:

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah! besttt . kalau Tia , Tia sendiri jek yang tau Tia ada blog . heheh!

Bila Ku Temu Bahagia (2)

meLLy! said...

yeah. hias blog sampai puas :D

Farhanah Mokthar said...

blog ni memang jojes..

cik mumu :) said...

same lah kite .. edit blog .. pastuh sekjap jea da boringg .. haha !

nursyamime said...

somell la blog ni..:))

Nurul Aida Shafiena said...

@tia @ Ini Kisah Tia ohh . haha . orang lain tak eh? ecehhh , ni rahsia kita :)

Nurul Aida Shafiena said...

@meLLy! haha . yeahh . sampai lebam pun bolehh :DD

Nurul Aida Shafiena said...

@Farhanah Mokthar haha . okayy . dear . thanks tauu :)

Nurul Aida Shafiena said...

@cik mumu :) kan? haha . rasa macam nak edit tiap tiap hari pulak ==

Nurul Aida Shafiena said...

@nursyamime thanksss syamime :)

Ezad Izzuddin said...

Habislah cikgu cikgu semua dah tahu tentang blog aida , hahahaha

Nurul Aida Shafiena said...

@Ezad Izzuddin haha . nak buat macam mana kan? haihhh . femes gila . kan? :P

luisa marco carlitto said...

huhu. comelnye belog die :) somel sangad. follow kite eh?

Nurul Aida Shafiena said...

@luisa marco carlitto Thanks dear . haha okayyy :)

Anonymous said...

uuuuuuuuuuuuu