Thanks Bloggers , Facebookers and AnonyMOUSE :P

Hyeee bloggerss and HATERSSS . Yeahh , thanks sebab sudi baca blog Aida :) thanks jugak kepada anonymous yang telah menyokong kuat blog ni . 



 Mulanya selepas aku baca comment entry kat title entry Kenapa saya sayang blog saya ? yang sebelum ni bertajuk Blog saya Hot ? oh saya tahu itu . memang aku bengang ,marah , sakit hati semuanya ada . Tapi lepas fikir balik tak ada gunanya aku nak marah marah bagai ni kan? Sebab aku tau bukan aku sorang yang pernah kena . Blog aku ni kan blog budak baik , haha . Aku terima je lah comment tuh . Mulanya ada comment Anonymous lepas tuh beralih kat shoutmix . 

Aku rasa dia pun nak jugak femes kat blog aku kan? yeahh , sekarang aku dah femes kan kau . Cakap lah terima kasih kat aku pulak . haha . hee . Kiddin :) Bukan semua orang suka kita kan? Tak juga semua orang yang tak suka kita kan kannn? haha .

Aku memang syak mende ni dari siapa . Mesti budak kat fesbuk tuh cuma aku tak pasti siapa, cara dia comment kat entry lain dari yang kat shoutmix tu .Sebabnya comment anonymous kat comment entry tu macam pelat pelat macam orang asli . haihh.

Takpe lah anonymous , Aida tau memang aida tak lawa , tak lah baik sangat tapi baik lah jugak . hee . Aida tak sempurna begitu jugak dengan orang lain . Kita semuanya sama yang dipanggil manusia kan? Lepas ni jangan lah nak kata macam tu tau :) *ayat aku baik gilaaa haha , bajet baik pulak tapi siyes doh ayat semua ikhlas dari hati xD

Thanks for supporting me , ILOVEYOUMORETHANYOULOVEME :) 

Iloveyou :)

12 budak cute:

Mohamad Amzar said...

biasa lah manusia. tde apa yg dicari hanyalah keburukan org kan ? sabar tu penting. :)

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzar haha . okayyy . baik cikguu :P terima kasih cikgu :PP

wunny said...

besela 2... mcm2 manusia ni.. just wa x tau je k:)

Nurul Aida Shafiena said...

@wunny thanks dear . :))

Aqeel said...

watlek watlek

shidah2020 said...

orng dengki , buat tak peduli je la aida . . sabar ye aida . . :D

Si Rabun said...

kadang-kadang ada orang suka kita dan benci.. buat bodoh je dengan orang macam itu.. asalkan hidup kita bahagia.. keep in smile :)

cik mumu :) said...

haha . diorang tuh dengki . Aida kan hott ! haha . <3 :D

Nurul Aida Shafiena said...

@Aqeel hahaha . lekkkluuu lekkluuu :)

Nurul Aida Shafiena said...

@shidah2020 haha . thanks tau shidah . insyaallah :))

Nurul Aida Shafiena said...

@Si Rabun kan? haha . yeahh . tak semua orang suka kita kan? :) thanks siu rabun :)

Nurul Aida Shafiena said...

@cik mumu :) Hot ke? haha . tak de lah . mana ada hot pun . haishh . thanks mumu :)