Dah tahu buruk jangan lah puji :')

Assalamualaikum and hyeee aweks cunss and pakwe yang handsome handsome (nak num boleh tak? :P) . Nampaknya entry aku yang bertajuk Thanks Bloggers , Facebookers and AnonyMOUSE tu dapat sambutan yang hangat lagi lah meletup letup . hahaha . *ada ayat hiperbola disitu okay .

Watak utama dalam blog ni takde lah lawa mana, nak kata cuns pun err tak lah jugak , nak kata dia baik err baik lah jugak . heee . Nak kata dia hot ehh jauh sekali . haha . Dalam rumah dia lah yang paling bising , pok pek pok pek . Kalau boleh nak pok pekk jee sampai bisu . haha . yeahh . Kalau korang satu sekolah dengan aku mesti korang tau yang aku memang peramah tapi sebenarnya pemalu gilaa . Bila nak cakap dengan orang yang tidak dikenali mesti peloh peloh satu badan . haha .

Dekat sekolah aku memang gila kuasa . Mentang-mentang lah ketua pengawas dah aku nak tunjuk bagus . haha . Tapi sebenarnya best doh buli orang . Sedangkan diri sendiri tak buat apa pun . Cikgu cikgu semua selesa dengan aku and dah bagi kepercayaan sepenuhnya untuk jaga library tuh . haha . Ketua pengawas PSS je pun -,- Kat sekolah aku sumpahh aku macam budak baik doo , setiap hari isnin wajib pakai tudong laboh labohh tahu? macam budak sekolah agama tuh . haha . And aku lah yang paling rajen bagi salam and hadiahkan senyuman kat cikgu , sampaikan cikgu cina india pun aku tibai bagi salam . haha . 

Dekat rumah pulak , aku manja gilaa dengan family aku . Kejap kejap mintak kiss xD . Macam baby pulak kan? haha . Pinggan tak payah basuh biar orang lain yang basuh kan? bahaha . Baju biar je jangan basoh . Jangan lah amik aku sebagai menantu xD . Kerja sekolah tak pernah dibuat kat sekolah . Balik rumah baling baling baju sume teros nak carik makan . -,-  (buruk betul perangai)

Nak tengok tak ghupeee si buruk perangai tuu?

ni haaa


Ni lah si buruk perangai tuuu . haha . tengokkk pun dah tahu memang buruk perangai hee . Tapi saya baik tauu  ehh , tak lah baik sangat . bhaha xD

Iloveyou :)

7 budak cute:

AmyZana said...

eh
comel what? :D

syarina syazila said...

awak comey la sayang.. papepn enjoy bace blog budak tadika nie..
ngeee<3<3<3

Mohamad Amzar said...

:) ketua PSS ruapanya . ulat buku kot ! ngeeeee

NynaMysarah said...

Sepesenn kita pnya perangai niaa :D

Nurul Aida Shafiena said...

@AmyZana comel ke? haha . thanks tau :)

Nurul Aida Shafiena said...
This comment has been removed by the author.
Aqeela LaEn :3 said...

CANTIK :)