Kasih Yang SUCI and THANKS Keding

Assalamualaikum :) Seminggu lebih aku tak jenguk blog kann? Sebab cuti dah habis :'( Actly aku tak lah busy , jadual aku setiap hari . Balik sekolah , makan and siap siap semua terus tidur thenn bangun tengok tv, kalau boleh time ni memang nak melalok lagi tapi takot pakgad bebel pulak kan? 


Okay , stp . korang tengok tak cerita Nora Elena ? Kalau tak tengok tuhh sumpahh rugi . haha . Cerita nie diadaptasikan daripada novel Kasih yang Suci dari Meen Zulaikha . Kalau yang tak tengok tuuu sorry lah cerita ni dah habis :) tapi korang boleh tengok kat laman web tonton tu kot . haha . Aku suka tengok Nora dengan Seth , shuweet kot dorang ni kan? :) Seth romantik gilaaa , sabar je dengan kerenah si Nora tuh . Aku pun boleh cair tau :) Kadang2 aku nyampah siot dengan watak Elena nie terutama si Yvonne tuh . haha. Obses semacam je kat Seth . 

Aku suka sebut SETAN err maksud aku SETH TAN . haha . :P Aku memang minat Aaron aziz , dia berlakon macam menggelabah jee kan? Actly boleh buat perempuan menggelabah lah :P ehee . kan? 
Akhir cerita tuh mesti lah berakhir dengan happy ending kan? :) Aku bagi 99 bintang kat cerita ni :) (mana lagi satu bintang ? =='')

Korang mesti tak tau yang aku sebenarnya memang suka baca novel . So aku ada lah jugak terbaca novel dari meen zulaikha , salah satunya Rindu Di Awan Biru . Aku mengaku aku terrrrnangis time baca novel ni . haha . Aku habiskan novel ni dalam masa satu minggu kot . Baca sambil bercuti biasa lah kan? 


Cantik kan cover dia ? Mulanya aku tertarik dengan cover dia sebab tu lah aku beli . Aku suka novel yang comel comel mesti rasa sayang nak baca . haha :P

Korang suka baca novel tak? haha , so , novel apa yang palinggg korang suka? bg lah komen okay :)


H , nasib baik kan kita tak gadoh :) kita tak kan pernah gaduh kan? thanks sebab selalu jaga hati i , thanks sebab sayang i :) thanks jugak sebab selalu mengalah dengan i :) thanks sebab pujuk i walaupun u tak salah pun :') (harap gila u tak baca entry i :P)

Iloveyou :)

4 budak cute:

NynaMysarah said...

hihi jgn bca novell gakk cikk kakkk oii :p hihi

Nurul Aida Shafiena said...

@NynaMysarah ehhh , kata kat kita pulak ? haha

haasyaa said...

Nora Elena sweeeet sangat! Best tak novel Rindu di Awan Biru? Dia sad or happy ending? hihi

si PeNuLiS bLoG NeY ♥ said...

sa sarankn kaw bca nvel trbitan KAKI NOVEL slain ALAF 21 .. kalo kki nvel, kover dya lg kiut miut, n alaf 21 nvel dya mcm t'sngat mtang .. btw, suma nvel bez sngat2, nvel alaf 21 yg palink siok nvel kak ANIS AYUNI, AISYA SOFEA, ALEYA ANEESA dll .. bnyak sngt smpai ssah nak gitaw .. anywhre, proud op u cuz ska mcm nvel .. org kta, sapa yg ska bca nvel bnyak kbaikanny . truz kan usha :) ~ .. eheh xD ..