MOVIE PALING SERIT SERIT :P PULUS BUDAK BUDAK SEKARANG MASUK TADIKA TAK WEH?

Pendahuluan
( SILA ABAIKAN PENDAHULUAN NI , nak baca pun boleh , tak baca pun boleh )

Hyee bloggerss . Macam biasa lah kan , setiap malam jumaat mesti aku update blog ehh silapp hari sabtu lah kan? haha . Sebab hari ni jee aku rajin sikit and ada idea nak taip . hee . Sorry, AS tak pernah lupa korang yang setia dengan blog AS :) Thanks tau sebab korang sudi follow blog tak seberapa ni , padahal AS sekarang memang dah jarang blogwalking sebab ada masalah masalah yang tak boleh AS tak boleh settlekan contohnya masalah line kat sini . Hurrr . 

Korang tengok tak mega movie tadi . Yaa , memang sebelum ni pun aku pernah tengok citer tuh tapi disebabkan permintaan family aku, aku terpaksa lah layan . Berapa kali aku menjerit punnn tak tahu lah . Tapi siyes , memang kuat . Macam orang kene rogol je weh --' Jangan lah nak jerit kuat sangat lah kan? Setiap kali anakonda tu makan oghang mesti aku jerit . Means ada lah 6-7 kali . bhaha xD

Oh yess , korang tengok tak citer 3 idiot kot . Berdasarkan daripada cerita kawan aku , cerita tuh pasal 3 boys genius .(ayat tak menahan). Kawan aku kat sekolah tadi dok citer tu lah . Aku , ceah blur sebab tak pernah tengok . Macam best je tengok dorang borak . Carik kat utube takde pulak, lagu tema dia ada lah --''

Okayy , KITA KEMBALI KEPADA TITLE 
Blog yang Paling KEBUDAKAN BUDAKAN , BAGAIMANA? 

1. Blog yang penuuhh dengar gadjet yang entah apa . Contoh , jam , lampu lip lap tuu , falling object . Korang tak paham kee orang lain sakit mata nengok ? Yang paling aku tak minat background flash yang lip lap tuh . Aku memang cerewet sikit kalau nak blogwalking even dulu aku pun macam tu jugak xD Kalau ada masuk blog cam tuu teros aku pangkah (x) . Cayalah .  

2. Blog yang ada lagi rockk and ngholl (pelat pulak dohh xD) . Aku pun sebenarnya suka kot letak lagu tapi aku mesti pilih lagu yang selow selow sebab biasa lah kan . nak reader meleleh sikit ayaq mata . Ada drama sinetron . Baru lah gempak kan? Ni tak , Siap main rambut rambut jadi puntianak harum sundal malam . Kalau harum takpe lah jugak (apa aku merapikkk ni --'')

3. Blog yang ada tulisan dia hoyohhh , cunsss wehh . Tambah dengan ayat TERPELAJAR blogger tuh . Gua tabikk ini punya olang . Memang hebat lah orang macam ni . Dengan perasan kasih yang sucinya , dengan perasaan gembira dan senang hatinya teruss aku pangkah (x) . Kalau aku di tahap yang kejam syaitanirojimanchesterunited memang aku tak kan masuk dah blog tuh . haha . 

4 . ''hyee , i dah follow blog you . follow me back !'' (ayat paling terbaru kat shoutmix aku )'' Patut ke dilayan dengan orang yang macam ni? Tidak kan? ''Ohhh , terima kasih, AS tak nak follow boleh ? Blog awak hebat but absolutely not interested :)''

Nasihat AS :)
Pakcik-pacik dan makcik-macik yang AS kasihi sekalian . AS bukan nak kutuk blog macam ni tapi siyess AS memang tak tahan dah , selalu sangat AS jumpa blogger macam ni . Rasa macam nak ketuk kepala sendiri kat pintu bagi pecah terus . Tapi nanti kena cop bunuh diri pulak kan? Kesian pulak bloggerr nanti kempunan nak baca blog AS . haha . Kalau dah gila make-up , jangan lah balas dendam kat blog --'' 

-------------------------------------------------------------------
Tempahan Header( Insyaallah ) and Perkhidmatan edit blog 
syarat-syarat
1. Blog yang AS edit tu mesti lah nakkan template minima sebab AS lebih suka template yang ini .
2. AS edit dulu then kalau puas hati baru lah bayar . TAPI KENE BAYAR JUGAK OKAY? 
3. Header rm 3 , Edit blog rm 5 .
4. Header tak digalakkan sebab nanti genti aku buat cocomel . haha

Boleh contact AS kat Facebook AS kat sini atau emailkan segalanya kat AS syuweetsha_lololili95@yahoo.com . Termasuklah password , email , details macam mana tema blog korang and gambar atau link graphic yang berkenaan .


Sorry , aku tau entry kali ni memang panjang . xD

Iloveyou :)

7 budak cute:

laskar pelangi said...

suka sangat citer 3IDIOT tu =)

Nurul Aida Shafiena said...

@laskar pelangi best eh? haha . nak tengok :'(

cik mumu :) said...

Bestt giler tao cite 3 idiots tuh ! ^^v

Azza Rynna said...

x pernah plak tau pasal citer 3 idiot tuh...berusaha untuk jadi yg terbaik

Nurul Aida Shafiena said...

@cik mumu :) haha . yee? alahhhaaaiii. jeles gilaa

Nurul Aida Shafiena said...

@Azza Rynna thanks :)

SYAF said...

singgah membaca