Semasa and Selepas :)

Assalamualaikum dan hyee everyone . Lama bebenor aku tak mengupdate gosip baru kann ? haaa, kali ni nak dengar tak aku berceloteh ? Bukan selalu pon kan ? hehe .

Dengan ditemani angin sepoi sepooi bahasa , nyanyian mendayu dayu cengkerik buatkan aku tambah semangat nak blogging . haha . Baru lah best kan ? Tak ada lah sunyi sangat time memalam macam ni , tak ada lah nak takut sangat --''

Hari sukan khamis lalu aku masuk kawadd tauu , hehe . Tapi tak menang pun :) Yang penting kitorang have fun time latihan and buat yang terbaik . 

skuad BSMM SMK KUALA KURAU 
(aku ada terselit kat dalam dalam tuu , takan nampak punya lah bayang aku :P)

Skuad Kadet Bomba SMK Kuala Kurau :)
Juara kawad kaki tuuu :p



aku ada kat gambar ni okayy ? cuba carik sendiri :P

Hari sukan hari tu besttt sangat sangat walaupun balik tu semua mengeluh muka hitam legam , penat blabla . Siap ada buat tarian agogo lagi tuh wehh . haha , Meriah sangat . Walaupun kuciwa sebab BSMM tak menang tapi kami akan berusaha lagi untuk pertandingan kawad nanti :) Tahniaah laa kat Kadet Bomba yang telah berjaya jd juara and Puteri Islam berjaya mendapat naib johan . BSMM ? :'( Penat gilaa dengan baju uniform tebal , tambah dengan panas terik matahari naseb lah ada angin yang masih mengasihani kami . Kali ni paling best kot sebelum aku jadi senior tahun depan ecehh . 

Jumaat , 9.30 a.m aku dah terpacul kat bus stop dengan kengkawan geng sume , plan nak pergi parit buntar lah kan  ? Jalan jalan cuci mata jee kot . Balik rumah tak beli apa pun . Dorang je yang beli :'( Mula pergi makan kepsi , best mamak , sedap lagi daripada makan kat kedai mamak tauu . Lepas tuu amik gambar kat kepsi tuu sampai kakak yang keje kat situ pun tersenyom senyom tengok keletah kitorang ni sejibik macam orang dari jauh padahal orang kurau jee :P

Then aku pergi check mata , tak sangka pulak aku rabun sebelah kanan . Aku bukan kidal okay ? Tapi entah aku suka buat benda dengan tangan kiri --''

 Time ni buruk gilaa kan aku ? brr , tengok lah betapa buruknya --'' saya tidak cantik seperti yang awak sangka :) 

Penat dah aku mengupload gambar ni semua dah lah line teruk . hurr . 

hee . kbyeee . iloveyou muahhh

Iloveyou :)

4 budak cute:

NynaMysarah said...

ad org tuhh kawad, bangganya jadi kwn dia ! :D

Nurul Aida Shafiena said...

@NynaMysarah hahaha . alahhh , tahu lah jeless kan ? :P

salwaismail said...

comelnya blog ni!^^
:D
http://salwaismail.blogspot.com

Noraty said...

http://daughterzemer.blogspot.com/2011/07/my-1st-giveaway.html