Aida Shafiena Bukanlah Blogger Tegar yang Sememangnya Tegar Dalam Arena Blog Ni


Assalamualaikum and hye hyee semuaa bloggers yang masih berjaga pada waktu ni ;)

Okay, pertama sekali AS nak jemput semuaa followers AS join GA AS, yelah mana tahu kan maybe korang ada rezeki dalam GA Aida dengan Ceah ni, why ceah ? haha, Sebab tu lah nama manja dia and aida suka panggil dia macam tu :)


Gembiranya AS bila tengok comment aida and ceah, thanks tau sebab bagi sambutan dalam GA AS and ceah ni . Kalau korang free korang tolonglah pomot kan kat kawan kawan korang okay.

Title: Aida Shafiena Bukanlah Blogger Tegar yang Sememangnya Tegar Dalam Arena Blog Ni 

6a00d83451c82369e2010537213e8a970b-800wi_large

Masa mula mula aku buat blog tujuannya ialah nothing, hanya lah suka suka and tak sangka pulak aku boleh jadi serius and and mungkin aku sedikit matang dalam menjadi seorang blogger. Ada peningkatan sejak aku mula create blog sampai lah hari ni. Benda yang aku taip lebih kepada memberi pendapat aku and korang akan dapat sesuatu apa yang aku tulis dalam blog ni. Haa, macam ni lah yan kita nak, bukan lah blog picisan yang korang hanya nak masuk gambar K-Pop banyak banyak, Caci maki hamun dengki dengki, ngumpat pitnah pun ada ==.

''Alah, blog aku apa aku tulis aku tanggung, sukati aku lah tangan aku kau peduli apa?''
Ayat yang biasa diguna pakai oleh seseorang blogger. Oh, yes, aku sangat sangat lah paham, korang selalu anggap blog adalah satu satu tempat yang paling sesuai korang nak cerita kan ? Semua benda nak cerita sampaikan benda yang negatif and boleh dijadikan cerita sampah pun nak dimasukkan, patut ? Blog aku dari zaman baby sampai lah remaja blog aku ni masih suci murni okay :P

Aku banyak jadikan blogger blogger femes and kawan alam maya aku sendiri utk jadikan dorang sebagai icon, sebab tu lah korang tak perlu hairan kalau kekadang entry aku macam sejibik macam blog orang ni ataupun orang tu, sebab aku masih lagi nak cari identiti aku dalam dunia alam maya. Bukan lah aku bermaksud nak curi hak dorang okay. Kalau kita tiru secara pandai and terpelajar, kita akan terselamat . Percaya lah :) Aku try sebenarnya nak jadikan entry aku lebih santai and korang tak jemu nak baca meleret leret haha :pp

Impian aku 5 tahun akan datang, aku akan jadi macam dorang nanti insyaallah, korang doakan lah tau. Bukan nak kejar populariti cuma nak orang dapat sesuatu dari kita and aku boleh jadi seorang yang lebih bertamadun mungkin lepas ni :p

thank you :')

6083073280_55d88ca823_z_large

nak satu :'(

Iloveyou :)

2 budak cute:

FASIHAH ♥ said...

CAYAAAAAAAAA LAHHHHH AIDAAA <3

Aliff Haikal said...

wow , insyaALLAH aida . :):)