GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!


Assalamualaikum and Selamat Malam Bloggers.

Okay today aida nak buat entry pasal giveaway kak Irine Nadia, siapa yang tak kenalkan salah satu blogger yang popular ni? hehe, Harapp sangat kak irine akan tergoda dengan entry Aida ni and hadiahkan Aida product Miracle Tab tu, Amin :)

1 Set of Miracle Tab
HD Glow Essence
Tab EX
Tab Soap

Okayy, masa kak irine first2 publish dekat blog entry product ni, memang ada teringin nak jugakk satu set. Tapi apakan daya, Kalau pergi amik duit kat bank pun belum tentu dapat beli product ni. Hee :P Lepas baca testimonial kak irine satu persatu , tambah excited lagi Aida nak ada product ni :)

Sebab apa aida nakk sangattt product ni ialah Aida nak jugak ada kulit muka ala ala selebriti dari korea tu, haha, jeles okayy tengok dorang. Entah apa lah dorang pakai, tapi yang pastinya mesti salah sorang dari dorang pakai product ni :D Kulit Aida memang jarang ada masalah, kalau tumbuh jerawat tu masa hari hari di angkasa bulan :P Masa tu banyak sangat benda pelik pelik, bentuk pun pelik ada kat muka Aida ni. Lepas tu keesokkan harinya mula lah rasa macam taknak pergi sekolah and pakai plaster tempek kat muka. haha. tiputiputipuuww :P

Lastly, Aida nak putih melepak tak payah pakai bedak, krim atau ape2 dah. Kalau orang tanya Aida pakai apa sampai putih mcm ni Aida akan jawab dua patah perkataan jee iaitu ''Natural Beauty'' haha :PP 

Doakan aida okay dapat miracle tab ni dari kak irine :) Kak irine tolong lah merealisasikan impian saya ni tau. Nak dari kak irinee jee, taknak orang lain haha :')

Thank you :)

Iloveyou :)