GIVEAWAY AS AND FL DITUTUP!

Assalamualaikum :)

Okay, thanks kepada semua yang join giveaway yang Aida and Fasihah anjurkan tu. 


Tarikh yang perlu korang ingat ialah 23hr DIS pada pukul 9malam AS and FL akan update nama nama pemenang tu, kalau korang tak tuntut hadiah korang dalam masa SEMINGGU. Kitorang akan buat random semula, so yang lain yang tak tersenarai sebagai pemenang tu masih lah ada peluang kan?

10_large
Thank you so much Fasihah Latiff sebab sudi buat Giveaway ni sama sama dengan Aida, segala kerenah and kasar bahasa harap dimaafkan. Kawan baik lah kita lepas ni kan? haha, satu satunya bloggers yang duduk dekat dengan Aida. Selepas segala susah payah kitorang urus Giveaway ni harap sangat bagi hasil yang baik. Giveaway secara berkumpulan ni memang boleh ngeratkan silaturahim antara bloggers. Kalau nak berjaya, kita jugak perlukan orang lain k :)

Seramai 557 blog yang join, alhamdulillah :) , thank you jugak kepada pihak ketiga yang tolong kitorang selama ni terutamanya Myra Amyraa and sponsor yang sanggup sponsorkan hadiah. Thank you, thank you :)

#Semoga urusan kami dipermudahkan and yang tak menang tu jangan lah berputus asa utk join apa apa giveaway atau contest lepas ni. Rezeki kita ada dimana-mana. Belum cuba belum tahu kan ;)

Wassalam.

Iloveyou :)

3 budak cute:

sukagelak said...

harap2 bertuah la

miecha said...

harap dapt meng :)) wish me luck :D

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Harap-2 ada peluang menang yay hihi :D