Pemenang Giveaway By Aidaa and Fasihah ;)




Hyee bloggers, okay sorry guys sebab terlebih awal pulak umumkan haha, ni semua sebab exsaited punya pasal lahh, tak sabar nak umumkan pemenang. Kalau tak tersenarai jangan putus asa okay :)  Ni list peserta 


--------------------------------------------------------------------------



Please isi form ni dengan betul. Nanti hadiah tu tak sampai pulak kat tempat korang kan? Hihi, Aida akan email korang hadiah yang korang dapat tu. Kitorang bagi masa seminggu je tauu, kalau korang tak tuntut makna melepas lah hihi :p 





Name:



Address




Email Address:




Contact Number




Url Blog Anda




Nombor Url Blog anda dlm list peserta




Saya berjanji akn check email saya dlm masa 2 hari slpas saya send form ni

Yes, I do









This contact form was created by Freedback.








JANGAN ISI FORM NI DIKEDUA-DUA BLOG!

Iloveyou :)

29 budak cute:

Nazuha Firdaus. said...

Hish selalu x bertuah nak buat mcm mne,nasib leee :(

momokopiyaku said...

ala...tak dapat!!~~ akak guna random ke>>?? .... haizz..tak bernasib baek btui

Nurul Aida Shafiena said...

@Nazuha Firdaus. alaaa, masih ada peluang lah :) try lagi tauu :)

Nurul Aida Shafiena said...

@momokopiyaku jangan putus asa okayy :)

aa said...

First time join Giveaway . Tak sangka dapat juga . Thank you kak Aida :) . I'm really appreciate it .

u_na said...

sory2..saya terhantar dua form..saye patut hantar kat sinie..takpe ke?
#maaflah saye first time join GA..

Intan Wandalaara said...

no 401 tu kak lily ke? mcm tak percaya je? hehe :)
ok dh isi form.. jemput datang sini :)
http://intanwandalaara.blogspot.com

: : Cik Nuna : : said...

Selalu tak dapat. Sedih betullah. Tahniah bagi yang menang !

Nicha Chaa (,") said...

tak dapat laaaa :( haisssshh :(

aqilah mazalan said...

congrates utk semua yg menang! :D

Atie said...

takde rezeki..acane?

Syamimi said...

not my luck again . . :')

myra amyrah said...

hantuuuuuuu kuntilanakkkkk menangggggggg yeayyyyyyyyyyyy

dalia girlgulz said...
This comment has been removed by the author.
Muhd Fadlin said...

yeayy, done isi :) alhamdulillah :)

nurtiradluvers said...

Ala... tak menang.. takpe lah, kalau awak ada buat lagi saya nak join >.<

aida syuhada anuar said...

kak aida saya dah submit form . thankiu sooo muchh <3

zAty =) said...

xmenang, sadiss :(

Nurul Aida Shafiena said...

@Syamimi alaa, takpe, jangan lah putus asa tau :)

Mimi said...

da isi form!
kagett gile dapat . thankyou Aida :)

Nurul Aida Shafiena said...

@zAty =) alooo lain kali cube lagi k :) hehe

Nurul Aida Shafiena said...

@nurtiradluvers hehe, thank you. insyaallah :)

PqahAzizi said...

alaa , tk dpat laa . :'>
melepas laa lagik .

u_na said...

saye dah submit form jadi kena tunggu jela kan?

Magnificent Deft ♥ said...

alaa tk mngg.. klu org tk submit, hadiah tu bg kt sy eh. hha^^

Triple A's said...

Sya dah submit form. Wuuuuu dapat hadiah ^^

SheaAzhar said...

dah submit form, tunggu sampai hadiah sampai je kan? :-)

tyqah said...

tak mng :(

miza kimbum said...

sy dpt ke??x sngke nye...time kcih ye....^^,