Happy Walaupun Single ;)


Assalamualaikum..

Tumblr_ljzd9q6nqp1qiln3bo1_500_large

Okay Aida nak share kehebatan jadi single , nak tahu lebih lanjut ? Jom tengok bawah :)

PERTAMA >Korang boleh ada ramai kawan lelaki tak perlu lah korang nak jelaskan kepada sesiapa pun. 

KEDUA >Tak rasa terkongkong. Sebab korang tak perlu buat report kat bf. Hahah, yeah. Report merepot ni perkara biasa lah, but seriously aku tak suka amalan report mereport ni. Nak makan kena bgtau -.- Sampaikan semua aktiviti harian kene bgtau. 

KETIGA >Boleh luangkan masa banyak dengan kawan kawan. Yelah, selalunya korang lebih pentingkan bf/gf dari kawan kan. Time ni lah masanya nak rapatkan semula hubungan korang dengan kawan kawan ye dak ? Hihi. Bagi aku sendiri, aku lebih sayang kawan dari mata air

KEEMPAT >Bebas korang nak bergaya macam mana pun, tak kira lah macam mak datin kee hantu cina ke. haha -.- Okay, kalau korang ada gf/bf mesti lah korang sentiasa nak perfect kan depan gf/bf ? Yelah, satg Bf/gf korang lari pulak, siapa yang susah ? :p

KELIMA >Boleh simpan air mata tu, bab menangis nangis ni memang lumrah dah. haha. Aku tau perempuan perempuan kat luar sana mesti banyak menangis en sebab bf ? Tu bukannya apa, tapi disebabkan perempuan sebenarnya lebih sayang lelaki daripada lelaki sayang perempuan. And perempuan ni kebanyakannya sensitip. Girls, be strong!

KEENAM >Jimat kredit, yeah. Tak perlu lah korang topup sehari 3 kali kan. Mana taknya, text pun 24jam, otp setiap malam sebelum tidur. haha. Ni namanya sakan bercinta. Ingat ingat lah jugak mak bapak, duit tu buka turun dari langit k.


AIDA SHAFIENA SINGLE!!

haha. siapa nak angkat kaki :p Okay, jangan dilayan budak ni satg ni merepek melebih haha, k chaouw. Byee.




Iloveyou :)

11 budak cute:

AmyZana said...

hidup single ! ya dak? ;D

budak coklat said...

betol3. nak nak lagi bab save kredit tu :]

KAMI ;) said...

best gila entry ni ! haha. :D

wanie said...

banyak bgus ooo jdi single


KEGILAAN TUDUNG DIAN PELANGI!!
MARIMARI !
TENGOK SINI!
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/kegilaan-tudung-dian-pelangi.html

Farah-Mimie said...

Alhamdulillah ~ sukaa entry nie ^^
couple nie menambah saham dosa :)

Aliff Haikal said...

that true , single is simple . jangan risau ada jugak jodoh kita suatu hari nanti insyaAllah

WanNurAtiqah ♥ said...

takyah risau. kalau dah jodoh, tak kemana pun :)

Nurul Aida Shafiena said...

@AmyZana single pun okay apa kan ? hehe

Nurul Aida Shafiena said...

@budak coklat haha, membazir lah, susahkan makayah je ishh

Nurul Aida Shafiena said...

@Farah-Mimie yeahh, dosa sedia ada pun tak bertanggung, ;)

Nurul Aida Shafiena said...

@Aliff Haikal insyaallah, tu memang takdir kita :) thanks ekal :)