Mira Kawaii Shop Memang Syok Habiss!


Assalamualaikum semuaaa :)

Korang semua suka shopping kan, terutama kepada girls yang sentiasa yang nak nampak fresh selalu, okay AS  boleh kongsikan dengan korang  . Nak tahu di mana?


taraaaa~
Pastinya disini!



Click okayy kat link tu jangan tak click, hehe. Manalah tau maybe korang jumpa apa yang korang carik selama ni. Actly Mira Kawai Shop ni banyak jual barangan preorder kebanyakannya mcm korean clothes and accessories. Harganya jangan risau kayy, dengan bajet RM10 korang boleh dapat accessories yang memang gempak dari Mira Kawaii Shop ni, percaya lah :) Belum cuba belum tahu kan ? Sesiapa yang baru baru nak try order kena cuba kat sini. Memuaskan okay sebab kak mira ni sporting sangat orangnya :)



RM10 jeee! Limited Quantity :) ''Siapa Cepat dia dapat''






 Baju ni hanya dalam RM27-RM28 Sahaja!


So macam mana ? Dah terbuktikan memang harga kat sini berpatutan and yang bertudung jugak tak ada halangan kalau nak pakai asalkan cukup syarat baju yang korang pilih tu. Kat sini harga memang murah tapi mestilah kualiti baju kat sini dijaga :) Setiap kali aku bukak blog ni, mesti aku bayangkan macam mana lah aku pakai nanti. haha. :P Memang tertarik sangattt nak beli dari kak Mira. Rambang mata sangat tengok gambar yang ada. Rajinkan lah diri korang usha usha :)

Harga pakaian yang ditawarkan disini 4pcs RM100
Harga Aksesori pula 3pcs hanya RM27


Maybe kepada yang masih bersekolah, tak membebankan korang sangat, betul tak? Harganya molek sangatt, berbaloi baloi :)

Model Yang Pakai Pakaian dari Mira Kawai Shop :)






Nah, amik kauu Aida Shafiena. Terliur dah aku tengok model ni pakai baju dari Blogshop kak Mira. Sumpahhh cun okay. Arghh bliss, nak satu please please pleaseee, tapi nak free je. Boleh kan? :'( Okay setop! Mari kita sama sama shopping kat sini, kalau ada kawan kawan yang rasa nak beli baju korean mcm ni, korang pergi je kat laman Mira Kawaii Shop ni ok. Yang tengah pokai tu kena lah start menabung dari sekarang bak kata pepatah sikit sikit lama lama jadi bukit :P

Blog Mira Kawaii Shop: 
http://mirakawaiishop.blogspot.com

Terima Kasih :)

Iloveyou :)

6 budak cute:

Fiena + Qiena said...

allah ! syok giler ^_^v

Nurul Aida Shafiena said...

@Fiena Qiena haah, syok gileee , haha :D

Fiena + Qiena said...

hahaha , eh , kejap . kau masuk contest dia ke ?

fiena-

shuee-ELF said...

Wahh, terasa nak join contest dia lah . BEST tuyy (:

Nurul Aida Shafiena said...

@Fiena Qiena hahaha, aah as masuk contest dia :)

Nurul Aida Shafiena said...

@shuee-ELF haha, join lah sama, meriahkan lagi contest ni, menarik tau :)