Thank You Kak Irine Nadia Marcello :)

assalamualaikum

kak irine dalam majalah dara.com


Korang ingat tak entry paling terbaru aku hari tu . Title entry tu Akak Irine Nadia Marcello Dan Adik Beradik Marcello Idola Saya . Tak sangka kak irine sudi comment entry aku yang tak seberapa tuh . Korang tak caya? Aku pun sebenarnya tak percaya benda nie , aku rasa mcm mimpi jee . Ye lah , aku minattt sangat ngan kak irine tu . Aku rasa aku dah tengok comment kak irine tuh 1-2 jam. jakon nya mak aii . hahaha . 

Nak tengok tak apa yang kak irine tu kata?
.
.

aku bls cmni

Siyesly , aku gembira plus terharuu pluss sedihh sahangat sebab nie lah 1st time kak irine pernah menjejakkan kakinya ke blog aku . Aku pun dengan kalam kahabotnya balas lah commet kak irine tuh . Fyi , lepas aku tengok comment kak irine tuh aku teros hilang akal , tak waras lah tuh kan . Aku lompat2 cam beruk dapat pisang bunga . Lepas dua tiga minit aku menatap comment tuh tetibe lappy aku mati , hadoyai . Nie mesti kes malas nak charge lappy . Aku tak berputos asa . malam tuh aku sambong jakon balek . ngee :D

Kenapa aku minat kak irine nadia dlm dunia blogger? Sebabnya dari blog kak irine lah aku dpt kenal blog2 orang lain and terbuka hati nak buat blog sendiri . Dengan persembahan blog beliau yang menarik , menambahkan lagi semangat aku nak buat blog sendiri . Blog kak irine bukan lah blog picisan yang selalu ada kat pasar malam tuh tau. Aku suka sangat gaya kak irine menulis entry dya , sesuai sangat dengan taste aku . Bukanlah bahasa budak tadika or bahasa rempit okayy. Kak irine jugaklah role model utk aku , dengan gaya bertudung dya tuh membuktikan perempuan yang menutup aurat pun boleh lebih bergaya daripada perempuan yang tidak menutup aurat . Aku ada terbaca blog orang laen mengenai kak irine , dalam blog tuh mengatakan kak irine dah membuatkan akak tuh terbuka hati nak menampilkan imej bertudung . Alhamdulillah :)

Kak irine dah selalu buat aku bersemangat nak teruskan blogging . Aku pun nak femes macam kak irine , katenyee . hee . Walaupun kak irine dah femes sekarang , tapi kak irine tak sombong and meninggi diri . Kenyataan tuh jelas kita lihatlah kalau korang kenal kak irine nie . Aku rasa kak irine nie lebih femes lg daripada artis2 malaysia sekarang ni kan? dlm dunia blog nie dye yg paling bersinar . Mesti bertuah sangat dapat kawan ngn kak irine nie kannn . Orang Baik Selalu Untung :)

Aku tengok banyak betol fb kak irine yang fake . Sampai aku pun teradd yang palsu . lepas aku dapat tahu tuh kuciwa tahuu ! Ade yang gune gambar kak irine dalam fb orang lain . alahaii , kejam nya dunia. Utk pengetahuan korang , kak irine nadia marcello hanya ada 1 fb and 1 fanpage , yang lain tuh fake! 

Harapan aku , semoga kak irine teros maju dlm dunia blog nie and teros jd idola saya :) kak irine nadia patot jd role model utk remaja zaman sekarang nie . Yang Baik Datang Daripada Allah , Yang Buruk Datang Dripada Saya :))

Kalau korang nak tengok entry tu sila lah korang klik kat older post blog aku nie tau 

Thank you kak irine nadia <3

byeee

Iloveyou :)

22 budak cute:

F.H.'s said...

WEEEEWWWIIITTT ! :D

Nurul Aida Shafiena said...

@F.H.'syeeeee ! hahahaha <3

Attoae said...

wahh best nye.
jeles2x.
hehehe.

Nurul Aida Shafiena said...

@Attoaethanx attoe :) bagaikan artis yg sedang hangat :))

Hati Batu said...

wah...femes dah blog ni..hehe =)
ssh tu nak dpt..hehe aku pun x pernah dpt..hehe

Wani Wahab said...

wahhh .
bestnye ^^

ila said...

best nyer..

Nurul Aida Shafiena said...

@Hati Batublog nie tak femes pun lah . hehe . thanx hati batu :)

Nurul Aida Shafiena said...

@Wani Wahabyup2 . thanx wani :)

Nurul Aida Shafiena said...

@ilailaa , thank you yaa :)

Izzan Salwana said...

Alaaa, nak jugakk. haha

Hasyarghh said...

Best gila wehhhh dia comment! Bestnyerrrrrrrrr T__________T

Nurul Aida Shafiena said...

@Izzan Salwanahahahaha , try lah buat entry pasal dya genti dye comment . ngeee

Nurul Aida Shafiena said...

@Hasyarghhbest tu mmg best , hahaha .

Mohamad Amzar said...

suka bebenooo !

najihah sahami said...

waa..makin mantap la dik. hehehe

Nurul Aida Shafiena said...

@Mohamad Amzarhahaha . sapee? am ke sha?

nurul ain said...

wah !! bestnye bile ade blogger femes dtg blog kan..untung awk kak irine nak sggh blog awk..
mesti best gile kan..huhu.

Nurul Aida Shafiena said...

@najihah sahamihahahah . akak lg lah mantap :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

:)))

fittiariri said...

irine sgt besh kannn ::)) kenal dye 1st masa dye masuk remaja dulu.

Nurul Aida Shafiena said...

@fittiariria'ah . besttt sangattt . hehe