Perfect Two :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera :) rindu tak sama ini blog tadika? muahaha , aku tau korang bukannya suka baca entry aku kann? (sedar pun ) . Kesah apa aku , aku tetap nak update jugakkk . hahaha :P So , korang nak dengar tak aku meroyan ? Kalau dah baca aku meroyan jangan pulak korang click (x) pulak tau .


so sweeettttttttttttt ;)

Korang tak tengok tak ntv7 petang tadi kot ,Wedding Putera William dengan Kate Middleton. Best tak? Best? brr , aku tak tengok pun sebab terlupaa nak tengok padahal aku kelmarin aku dah set jam dalam otak nak tengok . Adik aku tengok tak panggil aku pun . Tak dapat lah aku nak perasan sorang2 tengok kan kan? hurrr . takpo takpo , nanti kawen anak dia aku akan pastikan aku tengok . Kalau korang tak tengok sah korang mati sebab kempunan :p



Tengok gambar pun dah jelas meriah gilaa , sampai buat live kat malaysia. Biasa ah tuh kan kan , kerabat diraja . Jeles gilaa , aku pun nak buat wedding cam tuh gak :p Tapi partner hilang dari dalam dunia nyata , kat fantasi kenape pulak muncul :P Sah aku ni memang suka berangan jauh (hang sedar takpa) . ''berangan tuh senaman untuk otak , sangat baik untuk kesihatan yee anak anak'' kata cikgu Aida kepada murid-muridnya .

Hari jumaat sampai hari ahad ni mungkin aku busy sikit , sikit je sebenarnya . hahaha , sebab tolong buat persiapan untuk hari ahad ni ada kenduri cukur jambul sepupu aku . Tak sabar kot nak tengok baby esok . Aku memang minat gilaa tengok baby , sebab semua comel comel and suci je muka semua . hahaha . Terutama baby yang gemuks , lagi lah aku sukaa :P

Hari khamis semalam bestt gilerr sebab ada Hari Anugerah kecemerlangan. Tapi aku tak puas hati sebab aku dapat Anugerah Pelajar Terbaik je . brr . Takpe lah , janji aku naik atas pentas and dapat hadiah . Persembahan pendidikan khas best sangat , macam tak puas and rasa macam nak tengok lagi . Dah lah dengan keadaan kelaparan sebab dok kat skola satu hari tak balik balik , dengan sakit punggung sebab dengar ceramah lama sangat . hahaha . malu gila naik pentas dengan muka penat . -,-

Aku harap aku dapat naikkan sikit kedudukan aku dalam kelas untuk Peperiksaan Pertengahan nanti , doakan lah utk aku tauu . amin :)) thanks


soalan exam : aku suka kau , sukaa sangat sangat sangat . tapi macam mana nak cakap eh? takan nak jadi perigi cari timba pulak kan kan kan? hahaha :p


Iloveyou :)

6 budak cute:

Mas Ahmad Safwan said...

.mas lagi sweet , errrr
.papepon , mas doakan yang terbaik ( :

Mas Ahmad Safwan said...

.mas lagi sweet , errrr
.papepon , mas doakan yang terbaik ( :

Nurul Aida Shafiena said...

mas : yeahh . hahahaaha . thanks mas :)

Wani said...

good luck fer exam ~

Azza Rynna said...

hey...putera william n his wife is a sweet couple..hahaha...aida nanti cariklah someone yg camtu yer...

A retarded kitty said...

Kate punya dress cantik giler